7 iunie , 2012

CÂȘTIGĂTORII CONCURSULUI DE POVESTIRI

Bau!

Prin prezenta (!) anunțăm câștigătorii concursului de povestiri organizat împreună cu Galeriile Zehava și încheiat pe 3 iunie.

Deși au participat puțini, povestirile au fost bune, așa că suntem foarte încântați, dacă nu le-ați citit, citiți-le pe toate pentru că merită. Le mulțumim cu drag participanților și îi încurajăm să scrie, toți au imaginație, asta am văzut clar. Multe unghiuri neașteptate, emoții prinse bine, fire narative plăcut șerpuitoare. Un mare bravo tuturor și numărul 3 al Revistei de Povestiri cadou din partea noastră.

Ne-am gândit să dăm și puțin feedback câștigătorilor, poate le e util, poate chiar și celor care le-au citit povestirile.

Premiul I (colier + cercei + abonament pe un an) – Monica Chelariu pentru Povestea balerinei de la etaj

Ce-am văzut: titlu care intrigă, stil, scris ușor de parcurs, starea personajului frumos conturată, originalitatea momentului plimbării în mașina de epocă ca expunere pe o scenă, finalul „sunt la etaj”, pentru că cititorului îi e dată intensitatea posibilității. Bemol pentru depășirea dimensiunii recomandate.

Premiul II (abonament pe un an) – Ligia pentru Perspective

Ce-am văzut: Gesturile și gândurile personajelor, combinație plăcută între frust și dulceag și vis de poveste de dragoste, construcție originală – perspectivele. (Normal că s-a mai făcut, dar tot e originală!) Mic bemol pentru stil, nu am simțit amprenta autorului.

Premiul III (abonament pe un an) – Adela Hriscu pentru Red

Ce-am văzut: scris foarte curgător, nu ne-am împiedicat de nicio pietricică, și datorită scrisului citești de-abia așteptând continuarea. Bemol la orginalitatea finalului.

Una peste alta, așteptăm la salut [at] revistadepovestiri.ro adresele poștale ale tuturor participanților!

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *