14 octombrie , 2013

CONCURS LITERAR: „INCUBATORUL DE CONDEIE”

Între 14 octombrie și 14 decembrie are loc a patra ediție a concursului de debut literar pentru amatori „Incubatorul de Condeie”, organizat de Adlittera.

Vă invităm să trimteți texte pentru una dintre cele două secțiuni – poezie și proză scurtă – până pe 14 noiembrie. Aici aveți detalii despre înscriere. Criteriile care vor ghida juriul sunt creativitatea, inovația, originalitatea. Textele premiate vor fi publicate în Antologia IDC în ediție print și în format digital.

Iar dacă vă înscrieți în concurs, veți putea participa gratuit în fiecare sâmbătă din intervalul 26 octombrie – 23 noiembrie, la București, la o serie de ateliere de creaţie literară, coordoonate de scriitorul A.R. Deleanu. Vă puteți câștiga locul la ateliere și participând la concursurile literare care vor fi organizate pe Facebook și pe Google+.

AdLittera este un proiect amplu, îndeplinind totodată și funcțiile unei agenții culturale, toate programele sale având componente de educare prin cultură și artă. Proiectul promovează și dezvoltă campanii de cultură literară și căută surse de finanțare pentru proiecte editoriale.”

Găsiți mai multe informații despre concurs sau ateliere la adresa http://idc.adlittera.com.

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *