11 aprilie , 2013

CONCURSUL DE DEBUT LITERAR

Debut: Pentru orice scriitor care merită să fie cunoscut!

Pentru cei care scriu poezii pe colţuri de mese, pentru cei care povestesc scurt şi apăsat pe şerveţele pe care le păstrează cu grijă în sertarele din sufragerie… Ba nu, reluăm: pentru cei care scriu mult şi bine până fac bătături de la tastatură, dar nu au curaj să dea share mai departe, avem o veste: până pe 13 mai fix, puteţi să vă înscrieţi la Concursul de Debut Literar UniCredit (organizat de Asociaţia Catalist şi susţinut de UniCredit Ţiriac Bank).

Manuscrisele voastre, nepublicate anterior, bineînţeles, vor fi evaluate de un juriu onorabil, cu pălărie şi papion: Liviu Papadima (Conferențiar, Doctor în Filologie, decan al Facultăţii de Litere, Universitatea din Bucureşti), Marin Malaicu-Hondrari (poet, prozator, traducător, organizatorul festivalului anual Poezia e la Bistriţa) şi Marius Chivu (critic literar, redactor-editor Dilema Veche şi Dilemateca).

Ce se premiază? Pe lung – roman, pe scurt – proză scurtă şi poezie.

Cu ce se premiază? Aici e-aici: manuscrisele alese vor fi publicate şi promovate de Editura Humanitas în cadrul Târgului Internaţional Gaudeamus (13-17 noiembrie). Şi scriitorii se vor mândri cu ele, normal!

Tot ce trebuie să ştiţi despre ediţiile precedente şi despre cum vă puteţi înscrie anul acesta puteţi afla de pe site-ul www.bibliofagia.ro şi de pe pagina de Facebook a concursului.

Succes!

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *