20 decembrie , 2013

OFERTA DE CRĂCIUN

Rafturile de la raionul Crăciun din buticul nostru online au fost umplute, așa că ne-am gândit să vă prezentăm organizat ce găsiți acolo. Majoritatea ofertelor sunt valabile doar până pe 25 decembrie, vă invităm să cumpărați ce vă place, merităm, suntem de treabă.

Locuri la Creative Writing Sundays

E un proiect nou și constă în întâlniri o dată la două săptămâni, la care sunt invitați scriitori care vorbesc despre scris și dau feedback pe povestirile primite de la participanți. Locurile sunt de 3 feluri: Curajos (un loc cu trimitere de text), Fanatic (un loc asigurat la primele 5 întâlniri, la un preț redus cu 40%) și Prudent (un loc de spectator, fără trimitere de text).

Primii 5 invitați sunt Florin Iaru (19 ianuarie), Marius Chivu (2 februarie), Cecilia Ștefănescu (16 februarie), Răzvan Petrescu (2 martie) și Iulian Tănase (16 martie).

Întâlnirile for avea loc duminica, de la 17:00, în Puzzle, Piața Victoriei, București.

Creative Writing Sundays sunt o completare la atelierul de scriere creativă „Rev de Pov”, coordonat de Florin Iaru și Marius Chivu, la care vă puteți înscrie în martie.

Colecții Revista de Povestiri

Cutii cu Motanov

Cutie pictată, cu o scenă cu Motanov din Revistă, numărul de cutii e limitat.

Tricouri cu valori și principii democratice

Am avut un avânt să facem awareness pentru principiile și valorile democratice (în urma mișcărilor recente din Parlament) și am imprimat 100 de tricouri de fete și de băieți, pe care le vindem la preț foarte mic.

Love Issue

Love Issue nr 8, revistă de proiecte foto, în limba engleză, editată de colegul nostru de asociație Constantin Nimigean + un număr cadou din Revista de Povestiri.

PDF-uri gratuite

Toate se pot ridica de la Gara de Nord sau din Dorobanți dacă locuiți în București, dacă nu, la comenzi peste 100 lei, le trimitem gratuit prin curier rapid. Pentru orice întrebări, formați 0732009198 sau tastați butic@revistadepovestiri.ro.

Vă prezicem un Crăciun zâmbăreț și un an nou cu fapte mărețe! Mulțumim că ne-ați susținut și anul ăsta, sunteți super.

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *