31 mai , 2012

PICNIC INDOOR ȘI REV DE POV #3

Uel uel uel, cu ce să-ncepem.

Știți foarte bine cum ne-am dat noi rotunzi că facem picnic în Grădina Botanică. Am ales locul, sub castani înalți, să fie umbră. Aproape de curent, să avem concert. Urma să facem săgețele de cretă pe asfalt, să nu vă pierdeți. Am planificat și am organizat noua armată rev de pov cu mare precizie.

 

Și pe 19 mai… a plouat. Răăăăăău. Ca urmare am amânat picnicul și am participat la celelalte două evenimente programate în seara de sâmbătă, sub umbrela Nopții muzeelor. Mai întâi am fost la Humanitas Kretzulescu, unde am făcut o mică lansare a numărului 3 și un antrenament de imaginație. Dacă scriai cinci cuvinte în scrisoarea către Motanov, te făceai cu o minunată brioșă handmade by Laura.

Apoi, am plecat spre MNAC, unde am avut două activități. Am împărțit povestirea lui Motanov în patru, trei omuleți au stat pe scări, fiecare la câte un etaj, și au împărțit celor care coborau fragmentele. Ultima parte era în revistă, desigur (wicked, nu?). Pe de altă parte, am avut și o bulă, care trebuia să fie spațiul în care să se dea în fapt gândurile vizitatorilor care stăteau la coadă așteptând să intre în muzeu.

Bun. Să revenim. Pentru că ideea de picnic era bine ancorată în mintea noastră, am hotărât să facem picnic indoor. Oamenii de la Kulturhaus fiind foarte drăguți, ne-au și lăsat să facem chestia asta, joi, pe 24 mai, de la ora 8 seara.

Într-o cameră (vai, cam întunecată!) am avut scrabble și cărți de joc, DAR am modificat și regulile. Primul jucător de scrabble care compunea cuvântul Motanov, primea un leagăn (pentru că pe coperta numărului 3 asta avem). În pachetele de cărți, în loc de joker am pus Motanov, care îți dădea dreptul să faci orice.

În camera din mijloc, am avut bodypainting în alb și mov

și tot aici am avut antrenamente de imaginație și cabina foto cu obiectele neobișnuite pentru un picnic pe care participanții le-au adus cu ei

În sala maaaare am avut două cercuri maaaari, corzi de sărit, badminton, panglică, minibasket

Mai întâi am vorbit puțin, apoi a fost momentul de mimă pe cuvinte din numărul 3 cu premii în vată de zahăr. Omulețul care a mimat „prună” a câștigat și el un leagăn.

Apoi a urmat momentul Motanov open mike, în care zece curajoși au citit la prima vedere o propoziție scrisă de Motanov. Ei citeau fraza cu vocea pe care își imaginau că o are Motanov, apoi erau întrebați în ce situație cred că spune el așa ceva. Premiul – leagănul nr 3.

Aveți aici înregistrarea video integrală a momentului!

În afară de momentul de open mike, Motanov a fost prezent sub mai multe forme

Unde am rămas. Da. Am avut și spectacol de improvizație, mulțumim trupei Freeze!

Iar la final, When Violin Meets Guitar ne-au lăsat absolut paf.

Totul a fost minunat, se vedea că oamenilor le place, plus că au zis chestia asta și în scris după eveniment, deci e de bine.

Și, ca să nu uităm că rev de pov e ocazia cu care noi facem lucrurile astea mișto, iată și un fragment din povestirea cu vocabular inventat, scrisă de Iuliana Serea, care apare în numărul 3. Număr în care, pentru întâiași dată :), scriu și Florin Iaru și Iv cel naiv.

Găsiți revista la noi în butic și în rețeaua de distribuție. Dacă vreți să știți, puteți cumpăra primele 3 numere la 25 de lei, am făcut pachet!

Până la viitoarea lansare, lectură plăcută!

PS – Foto & Video

album Diana și Radu

album Kulturhaus

album Mihai

album Cătălin

album Irina

album Ruxandra

video Diana – mima

video Diana – open mike Motanov

video Radu – concert

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *