5 august , 2015

PREMIILE DE FOTOGRAFIE „Mihai Vasile”

PREMIILE DE FOTOGRAFIE „Mihai Vasile”

Premiile de Fotografie „Mihai Vasile” se află la prima ediție și sunt o inițiativă a Centrului Român pentru Jurnalism de Investigație.

„Concursul va fi organizat în fiecare an și este deschis oricărui fotograf care surprinde obiectiv subiectele delicate din cotidian.

Înscrierea fotografiilor în concurs se face în perioada 01 – 31 august 2015. Decernarea premiilor va avea loc în 12 octombrie 2015. Premiile „Mihai Vasile” se acordă în urma votului unui juriu format doar din fotografi și editori din străinatate, vezi secțiunea Juriu de pe pagina oficială a concursului.

De asemenea, puteți consulta pagina de Facebook. CRJI organizează Premiile de Fotografie în memoria lui Mihai Vasile, unul dintre cei mai buni fotografi și editori din România, mentorul mai multor generații de fotografi români, decedat în timp ce-și făcea meseria. Mihai Vasile este membru fondator al Centrului Român pentru Jurnalism de Investigație.

Sponsori: Bitdefender, F64, Four Paws, GreenAd Studio, Zece si Fiii, M&M Militzen & Munch, Centrul Ratiu pentru Democratie, Salomon, Marius Tucă.”

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *