Începând cu 1 octombrie 2013, te invităm să trimiți o povestire (nu alt gen de texte, maximum 6000 de semne, cu diacritice, .doc sau.docx, nu pdf) lui motanov @ revistadepovestiri . ro, dacă și numai dacă vrei să îți fie publicată în această secțiune pe site, cu tot cu feedbackul motanului la sfârșit. Textul poate apărea cu pseudonim. Nu trimite texte cu care ai participat/vei participa la concurs.

Autorul-ființă-sensibilă-și-mândră e rugat să evalueze bine implicațiile deciziei de a trimite un text și să acorde aceeași greutate (mică/mare) feedbackului motanului și înainte de a-l primi, și după.

Sperăm ca inițiativa asta să fie utilă celor care cochetează cu scrisul. Din experiența atelierelor de scriere creativă și de scenaristică pe care le-am organizat, participanții învață mult și din feedbackul pe care îl primesc ceilalți colegi de la tutori. Deci te invităm să citești această secțiune și dacă nu ai trimis încă un text, dar ai intenția.

Dacă ești în căutare de feedback de la scriitori reali, avem mai multe ateliere de scriere pentru tine.

*** Motanov e un motan imaginar, antrenor de imaginație pe Facebook. A scris o vreme și pe un blog. A fost editor la Revista de Povestiri pentru textele venite de la cititori. În revistă a scris un serial, acum disponibil în format pdf.