✈✈✈✈✈✈ Antrenamente de imaginație ❤❤❤ afișate random ❤❤❤ inventate de Motanov Motanol Mov ❤❤❤ din 2012 încoace ✈✈✈✈✈

Începem antrenamentul. Hai să facem o poveste despre un cangur care sărea prea sus când mergea și asta punea multe probleme.


Antrenați-vă imaginația cu Motanov, lăsați neuronii să facă balet!

Motanov Motanul Mov e antrenor de imaginație la Revista de Povestiri. Să vă explicăm puțin ce mai e și asta. De prin ianuarie 2012, domnul motan a început să facă o chestie ciudată: să publice pe pagina lui de Facebook niște întrebări, niște provocări creative, care să-i facă pe recruți (așa își numea el prietenii pasionați de inventat povești) să-și pună imaginația la treabă.

A făcut asta ani de-a rândul, unele antrenamente și răspunsurile lor au apărut chiar în revista tipărită. Ca să nu se piardă și ca să fie în continuare de folos celor mai jucăuși dintre amatorii de exerciții de scriere creativă, ne-am gândit să le integrăm aici pe site – sunt peste 300.

Fiecare antrenament de imaginație e un punct de plecare într-o poveste. Nu fiți leneși, luați creionul și agenda și scrieți ceva! Nu va ieși din asta opera vieții voastre, dar măcar vă treziți mintea asociativă și vă faceți încălzirea pentru orice mișcare creativă pe care o aveți de făcut. Ne folosim imaginația mult mai rar decât ne-ar sta bine. Dacă o pierdem? Have fun cu antrenamentele și reveniți oricând vi se face dor.

Curioși să aflați mai multe despre Motanov?

Varianta scurtă ar fi să-i faceți o vizită în camera lui de pe site-ul asociației noastre. Sunt plini pereții de poze cu aventurile lui.

Varianta pe episoade ar fi așa: Cu prietenii ♦ Fără cap ♦ În Mongolia ♦ Interviuri ♦ La țară ♦ Luat la mișto ♦ Primul zbor ♦ Primul zbor în spațiu ♦ Pupat fete Mătăsari ♦ Tăierea moțului

A, și mai e ceva

Citiți scrisorile motanului și, cine știe, poate îi faceți o bucurie și vă abonați la ele!