✈✈✈✈✈✈ Antrenamente de imaginație ❤❤❤ afișate random ❤❤❤ inventate de Motanov Motanol Mov ❤❤❤ din 2012 încoace ✈✈✈✈✈

Alegeți două Marii, din istorie/literatură/film/muzică etc care nu se potrivesc deloc una cu alta. Apoi plasați-le într-un context (o barcă, la circ, la aerobic) și scrieți o poveste despre motivul care le aduce împreună.


Antrenează-ți imaginația cu Motanov, lasă neuronii să facă balet!

Motanov Motanul Mov e antrenor de imaginație la Revista de Povestiri. Să-ți explicăm puțin ce mai e și asta. De prin ianuarie 2012, domnul motan a început să facă o chestie ciudată: să publice pe pagina lui de Facebook niște întrebări, niște provocări creative, care să-i facă pe recruți (așa își numea el prietenii pasionați de inventat povești) să-și pună imaginația la treabă.

A făcut asta ani de-a rândul, unele antrenamente și răspunsurile lor au apărut chiar în revista tipărită. Ca să nu se piardă și ca să fie în continuare de folos celor mai jucăuși dintre amatorii de exerciții de scriere creativă, ne-am gândit să le integrăm aici pe site – sunt peste 300.

Fiecare antrenament de imaginație e un punct de plecare într-o poveste. Nu fi leneș, ia creionul și agenda și scrie ceva! Nu va ieși din asta opera vieții tale, dar măcar îți trezești mintea asociativă și îți faci încălzirea pentru orice mișcare creativă pe care o ai de făcut. Ne folosim imaginația mult mai rar decât ne-ar sta bine. Dacă o pierdem? Have fun cu antrenamentele și revino oricând ți se face dor.

Vrei să afli mai multe despre Motanov?

Varianta scurtă ar fi să-i faci o vizită în camera lui de pe site-ul asociației noastre. Sunt plini pereții de poze cu aventurile lui.

Varianta pe episoade ar fi așa: Cu prietenii ♦ Fără cap ♦ În Mongolia ♦ Interviuri ♦ La țară ♦ Luat la mișto ♦ Primul zbor ♦ Primul zbor în spațiu ♦ Pupat fete Mătăsari ♦ Tăierea moțului

Arhiva de scrisori a motanului

Motanov a trimis newsletterul nostru din 2012 până în 2020, găsești arhiva lui de scrisori aici.