Bine ai aterizat în Revista de Povestiri! E vorba de o revistă literară de proză scurtă care poate fi citită gratuit online. Găsești aici mai ales proză scurtă, dar și interviuri cu scriitori români cunoscuți și recenzii pentru cărți de povestiri și pentru cărți scrise de autori români.

Ce fel de povestiri avem? Numai povestiri bune, dat fiind că au trecut prin selecția profesioniștilor! Sunt scrise de autori debutanți și sunt alese de scriitori apreciați. Avem o experiență de 8 ani în publicarea literaturii tinere și o comunitate activă de pasionați de literatură.

Alegerea povestirilor pentru publicare se face prin două metode: în cadrul atelierelor de scriere creativă pe care le organizăm prin Club Revdepov, dar și printr-un concurs literar trimestrial, deschis tuturor, indiferent de vârstă, oraș, experiență. Participă la consursurile literare din acest an! Premiile sunt locuri gratuite la atelierul de scriere creativă Creative Writing Sundays. Dar cel mai mare avantaj al concursului de creație e că ai ocazia ca povestirea ta să fie citită de cât mai mulți oameni, dat fiind că revista e accesibilă online gratuit – zero efort financiar sau de deplasare pentru cititorii interesați de proza scurtă proaspătă.

Imaginează-ți cum ar fi ca povestirea ta să fie aleasă pentru publicare:

„Acum m-am întors din concediu. Nu am avut acces la mail și pac, am căzut de pe scaun când am descoperit că povestea mea a fost selecționată.” (Luminița)

„Mi-aţi făcut o mare bucurie! Mulţumesc!” (Florentina)