30 noiembrie , 2015

REZULTATE #COLECTIV DELIVERY

REZULTATE #COLECTIV DELIVERY

Revista de Povestiri a organizat sâmbătă, 28 noiembrie, între 11:00 și 17:00 la Grădina Verona, în parteneriat cu Cărturești, #Colectiv Delivery, un târg creativ caritabil. Banii strânși au fost donați sâmbătă seara Fundației Estuar, în beneficiul celor răniți în incendiul din clubul Colectiv.

Produsele de la târg au fost donate evenimentului de către publisheri, artiști, designeri, creatori de bijuterii. (Vedeți în descrierea evenimentului lista aproape completă a celor peste 100 de donatori.) Încasările au fost donate integral Fundației Estuar și au totalizat 34570 lei, peste 7600 eur, strânși în 6 ore, la un eveniment anunțat cu 8 zile înainte, pe 20 noiembrie.

cover colectiv delivery -site

La #Colectiv Delivery au existat 3 urne. În urna de la reviste și cărți au fost 7484 lei, în urna de la accesorii au fost 8921 lei și în urna de la tricouri, sacoșe/genți, home decor, ROD au fost 18065 lei.

Din jurnalele voluntarilor-vânzători, reiese că s-au vândut peste 300 de cărți și reviste, peste 200 de accesorii, peste 170 de semne de carte, peste 170 de tricouri, peste 50 de felicitări, peste 30 de lucrări de artă, peste 20 de jucării, peste 30 de obiecte de Crăciun. Dar nu s-a notat tot, pentru că ritmul a fost alert. Comparând jurnalele cu suma din urne, rezultă că s-a notat cam 75% – în cei 25% nenotați intră și sumele donate peste prețul cumpărăturilor.

voluntari colectiv delivery

Voluntarii noștri

Ne-au vizitat și ne-au filmat agenția de presă Agerpres și televiziunea PROtv, le mulțumim. Plus alți spre 1000 de oameni, dar aici nu știm exact. Le mulțumim. Și donatorilor le mulțumim, cum am fi putut ține târgul fără ei? Le mulțumim tuturor celor care au promovat evenimentul și și-au invitat prietenii.

Au venit oameni care au cumpărat, oameni care au pus bani în urne fără să cumpere nimic, oameni care ne-au adus bani schimbați pentru că știau că va fi o problemă cu restul, oameni care au lăsat un mesaj de susținere pentru răniți în caietul dedicat, oameni care au adus apă și prăjituri pentru voluntari. Solidaritatea a fost impresionantă. #împreunărezistăm

Album foto.

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *