23 octombrie , 2012

A ȘAPTEA LANSARE REV DE POV

De data asta a fost cu tematică un pic horror: dacă nu în preajma Halloween-ului atunci când?

L-am pregătit și pe Motanov pentru eveniment: Simina a pictat o cutie cu domnul motan vampir înăuntru (o mai avem, dacă o vreți), am imprimat un nou model de sacoșă cu el dedublat în zombi și l-am spânzurat de la etaj, în Energiea.

Am mai făcut câteva pregătiri înainte de începerea evenimentului: am ascuns un craniu în pupitrul DJ-ului și am pus patru fete în cele patru colțuri ale barului, fiecare cu un tip de brioșe + un indiciu despre ascunzătoare. Va trebui să aflăm dacă au făcut cu ochiul sau nu, așa era planul de atragere spre indicii! Am avut, desigur, și un antrenament de imaginație – tema a fost „o scurtă povestire cu titlul Mâna de sub pernă”.

Traiu a început să vorbească pe 7 și un sfert, apoi Andi a citit povestirea din secțiunea Brand Story a numărului 7, Swinging dop, scrisă de Motanov. A urmat momentul în care o altă povestire a lui Motanov, de data asta una horror de-a binelea, O noapte de octombrie, a fost reconstituită din 24 de bucăți pe care primii veniți le-au primit direct dintr-un tuci micuț de vrăjitoare.

Concursul de împins ochiul în dovleac a fost unul greu. Verei i-a zburat pămătuful măturii cât colo și din zece înscriși, doar doi au nimerit intrarea în dovleac. Adevărul e că n-ai cum să ai antrenament pentru așa ceva!

Între timp începeau să apară mutrițe tot mai înfiorătoare printre noi, nu degeaba am avut cameră de facepainting.

Am jucat apoi spânzurătoarea pe cuvinte din numărul 7. Cine pierdea își spânzura animăluțul de pluș, cine ghicea cuvântul primea acadele care colorează ca să-și facă o limbă de spânzurat. Păcat că n-am găsit pe albastru.

La un moment dat a apărut și Copilu’ Dragul de El, cu care Motanov a fost plecat în Mongolia (trăiască Dacioții!), și au stat la o cafea împreună într-un loc mai retras.

Momentul de fotoșuting cu sperietură a stârnit cele mai diverse reacții. În cutie erau șase compartimente, acum putem să vă spunem ce am pus în fiecare: ouă gelatinoase, creioane ascuțite, păr, niște prostioare care vibrau, un mulaj de dinți și un os de porc cărnos.

Apropo de mulaj, din fericire craniul a fost găsit!

La final, am râs bine de tot: dans pe videoclipul de la Thriller, pe care l-am proiectat pentru coordonarea sincronului. Normal că numai sincron nu se putea numi, tocmai de-aia a fost și atât de amuzant. Motanov a ales trei câștigători, pe care i-am premiat cu mască și eprubetă scârboasă cu embrion.

Așa ne-am jucat noi ieri, urmează un upload zdravăn de poze pe Facebook.

Cât despre rev de pov numărul 7, cele aproximativ 30 de scrisori scrise de mână pe care le-am primit au ajuns la primii cumpărători de aseară. De azi, găsiți noul număr în butic și colecția cu toate numerele de până acum.

Vă lăsăm să citiți, baibai!

UPDATE: Iată și pozele!

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *