27 aprilie , 2015

OPORTUNITĂȚI DE REDUCERE SAU GRATUITATE

[Atelierele s-au mutat pe Club Revdepov.]

Voiam să facem asta de ceva timp, dar ne-am luat cu treburile curente. Ideea e următoarea: începând din acest moment precis, unii dintre voi vor avea șansa să participe gratuit sau cu o reducere de 50% la orice atelier fără preselecție, dacă rămân locuri libere.

Să o luăm pe rând.

Participare gratuită:

Oportunitatea e adresată exclusiv celor care trec printr-o perioadă financiară foarte proastă. Nu celor care, dacă și-ar dori foarte mult, ar pune bani deoparte și s-ar înscrie. Ci acelora care n-ar putea face asta nicicum.

Condiții de înscriere: Ne trimiteți un mail la simina at revistadepovestiri punct ro, cu subiectul „Loc gratuit la atelier”. Ne puteți scrie oricând și vă punem pe o listă, iar de fiecare dată când, pentru atelierul dorit, se termină perioada de înscrieri și mai sunt locuri, vă anunțăm. Scrieți-ne în mail de ce vreți să participați la atelierul ales/cum credeți că vă va ajuta + cum s-a întâmplat să intrați într-o perioadă proastă + dacă e ceva ce credeți că puteți face pentru proiectul nostru.

reduceri ong ateliere rev de pov

Reducere de 50%:

Oportunitatea e adresată celor care lucrează într-un ONG sau sunt voluntari acolo de cel puțin 6 luni.

Condiții de înscriere: Ne trimiteți un mail la simina at revistadepovestiri punct ro, cu subiectul „Loc cu reducere la atelier”. Ne puteți scrie oricând și vă punem pe o listă, iar de fiecare dată când, pentru atelierul dorit, se termină perioada de înscrieri și mai sunt locuri, vă anunțăm. Atașați un CV și scrieți-ne în mail de ce vreți să participați la atelierul ales/cum credeți că vă va ajuta.

Ateliere:

Toate atelierele noastre sunt aici. Vor mai apărea acolo și altele în viitor.

Atelierele fără preselecție: Pop-up Stories Club (dacă ne gândim la el ca la un atelier de citit), argumentare, scriere creativă SF&F, comunicare, caligrafie, Creative Writing Sundays.

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *