1 septembrie , 2014

Atelier de scriere SF

Căutăm alieni talentați pe care să-i conectăm la două surse de mare capacitate.

Glumim, dar numai până vă atragem pe planeta noastră!

Aici veți învăța cum să scrieți în cea mai bună formă ceea ce v-ați propus. De ce scrieți, ce și cum scrieți sunt întrebări la care vă veți răspunde singuri, iar tutorii vor fi aproape să vă ghideze prin „pădurea narativă”, în general, și prin genul science-fiction, în special. Fiecare întâlnire va aborda o temă legată de scris (structură, personaje, dialog, etc), veți avea de citit pentru acasă, plus câte o temă după fiecare ședință. Pentru că e vorba de antrenament serios aici! Și mai e vorba de feedback pe text, vital pentru scriitorii debutanți.

Cum domnii Haulică și Truță sunt redactori-șefi la reviste SF și au experiența de a primi texte de la scriitori începători, vă vor da și sfaturi utile despre cum să abordați relația cu editorul. La finalul atelierului, cele mai bune povestiri vor apărea în cele două reviste de care aminteam, Argos și Colecția de Povestiri Științifico-Fantastice. Ceea ce iarăși vă duce un pas mai departe.

Pe parcursul antrenamentului, veți primi și cărți cadou de la Nemira și Millenium Books, pentru că, știți deja, n-ai cum să scrii bine dacă nu citești mult!

Coordonatorii atelierului de scriere SF:

Michael Haulică (blog, interviu) și Marian Truță (blog)

michael haulică  MarianTruta

Durată: 6 săptămâni, 12 ședințe, lunea și joia de la 19:00 la 20:30, coordonatorii alternează (fiecare are câte o ședință pe săptămână)

Loc: nu a fost stabilit, central

Cost: 600 lei

Număr maxim de participanți: 15 

Înscriere: Deadline: 20 septembrie. Trimiteți la simina [at] revistadepovestiri.ro un mail cu subiectul „Atelier SF” și motivația participării sau cărțile SF preferate. Locurile se ocupă în ordinea înscrierii, iar înainte de începerea cursului se plătește un avans (300 lei).

Pentru orice întrebări, mail la simina [at] revistadepovestiri.ro sau apel la 0732009198.

Partenerul atelierului: Bookblog.ro

Comentarii facebook:

13 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *