6 decembrie , 2012

BOOKFEST DE CRĂCIUN

Păi ce, numai în iunie să avem Bookfest? Uite că anul ăsta avem și de Crăciun! Între 15 și 23 decembrie, sunteți invitați la Biblioteca Națională (sediul cel mare și nou) să cumpărați cadouri pentru oameni preocupați de valori mai puțin la modă în ziua de azi: imaginație, cunoaștere, idei, condei, educație pentru prichindei.

Intrarea este liberă, iar programul de vizitare arată așa:

  • 15 decembrie: 10:00-21:00
  • 16 – 22 decembrie: 10:00-19:00
  • 23 decembrie: 10:00-17:00

Pe 15 decembrie de la 12:00, va avea loc un maraton de lectură (cu personalități!) în scop caritabil (în beneficiul S.O.S. Kinderdorf – S.O.S. Satele Copiilor).

Vă semnalăm și proiecţiile gratuite de filme de artă şi evenimentele dedicate copiilor.

Salonul de carte e organizat de Asociația Editorilor din România în parteneriat cu Ministerul Culturii și Patrimoniului Național și e de altfel primul eveniment cultural de amploare găzduit de noul sediu al Bibliotecii Naționale, deschis pe 23 aprilie.

(Noi am zice „la mai multe”, nu știm dacă ați văzut noul sediu, cel puțin parterul e atât de vast și de gol încât riscă să aibă un ușor aer de inutilitate.)

Circa 90000 de oameni au vizitat Bookfest în primăvara lui 2012, pentru a se întâlni cu cele mai bune cărţi la cele mai bune preţuri, cât și cu autorii lor preferați. Să nu lăsăm frigul să scadă cifra, nu?

Pentru detalii și actualizări, să știți că Bookfest are pagină de Facebook :)

Ne vedem acolo, ne strecurăm și noi cu măsuța printre marile edituri.

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *