31 iulie , 2015

CARAVANĂ CULTURALĂ ÎN ORAȘE MICI ȘI MIJLOCII

Inspire Group pornește spre voi cu filme, cărți, oportunități de angajare și multe alte surprize.

caravana culturala 2015

„Pe 12 august începem a doua ediție a proiectului național, Caravana Culturală de film și carte din România, un eveniment care se va desfășura în 19 orașe mici și mijlocii din România și care va aduce mai aproape de familia ta artiștii, autorii și titlurile preferate.

Dam startul în Focsani (12 august) și continuăm în Vaslui (13 august), Botoșani(14 august), Dorohoi (15 august) și Fălticeni (16 august). Ca să afli când ajungem și la tine în oraș, te invităm pe site-ul nostru.

În fiecare seară vei avea ocazia să vizionezi un film de colecție pe marele ecran și să câștigi premii oferite de partenerii proiectului: Pur, Persil, Aqua Carpatica, Telekom, Farmec, Epson și mulți altți.

În cadrul evenimentului companiile participante îți vor prezenta oferta de job-uri disponibile pentru tine și te vor invita să participi la activitățile interactive desfășurate la standurile lor.

Ia-ți prietenii, familia, copiii și bunicii și fii prezent la cel mai mare eveniment din orașul tau!

Dacă vrei să faci cunoștință cu noi înainte de eveniment și să ne mai pui întrebări, te așteptăm pe pagina de Facebook a Caravanei.”

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *