3 septembrie , 2012

CÂȘTIGĂTORI #REVSCURT

Ingrată treabă să alegi! Am ales zece twitteriști, cum promiteam, dar am publicat și mai publicăm și de-acum înainte cele mai bune povestiri în 140 de caractere în secțiunea Rev Scurt. În două săptămâni s-au adunat în jur de 200 de minipovestiri, mulțumim mult de tot tuturor!

Ne-am exclus din concurs pe noi și pe prietenii noștri – Traiu, Ania, Costel, Florin și Laura, care au scris de altfel povestiri foarte mișto :D

Cine își găsește numele aici e rugat să ne dea un mail la salut @ revistadepovestiri.ro cu numele complet și adresa poștală, să-i putem trimite ultimul număr al Revistei de Povestiri.

@mihaita1

„Lingându-și ciocul de resturile prânzului, Vulturul cugeta: oare de ce oamenii îl prăjesc? Ficatul crud e delicios. Prometeu geme”

„La două zile după desfințarea iobăgiei, iobagul Ion s-a spânzurat. Viața nu mai avea niciun rost, căci nu mai putea ajunge vechil.”

@gabiteom

„- Știi că o să rămân cu tine, nu? – Știu, am răspuns, dar nu am avut idee cum să mă comport altfel decât cu un oaspete.”

@thezvoner

„Zi de zi, ieșea încet și icnind la poartă și ședea pe scăunelul din lemn scorojit, privind viața cum trece. Apoi n-a mai ieșit.”

„Deschise ușa prietenilor săi, despărțindu-și brațele. Fu îmbrățișat, apoi împins, călcat în picioare, devorat, hăcuit.”

@luciann8

„Își făcu un copac din hârtie de ziar și realiză ce bine e să nu mai fie singur.”

@teodorcucu

„Privea tăcut butucul din fața lui. După un timp, se aplecă, îl mângâie, apropiindu-se cu gura de el. Am să-ți dau aripi, îi șopti.”

@LilianaTene

„Bicicleta galbenă se lipi de zid și ascultă nemișcată, până îl zări pe el: semeț, colorat, suplu! A oftat la fiecare verde…”

„Literele se țineau de mână în titlu, până ce scriitorul le-a despărțit cu cruzime cu o cratimă.”

@neamielualarau

„Am 3 ani. Merg pe șine: ciu-ciu… în depărtare, un fluier prelung. Mama fuge, mă ia în brațe, plânge. Ei de ce nu-i plac locomotivele?”

„Cânt aşa frumos în baie încât vecinii mă acompaniază, majoritatea percuţionişti, nu se pricep, săracii. Unii cer bis, că fluieră!”

@AlexSincai

„O răţuşcă de baie voia să evadeze din cadă. Divizia de Șampoane Goale credea că e pregătită. Nu știau că buretele e agent dublu.”

@Andreea_Laciu

„- Superman, mi-ai adus caserolele?!? – Păi, mami, ieri iar am salvat planeta…”

@razvanef

„«Curcubeul este un fenomen optic produs prin reflexia luminii solare», spuse mânios spiridușul, urcându-se pe unicornul său înaripat.”

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *