12 noiembrie , 2014

CONCURS DE GRAFICĂ

Talentaților, Curtea Veche vă pune imaginația la treabă!

„Curtea Veche Publishing și BCR lansează concursul național de grafică „Schimbă fața poveștii!”, adresat tinerilor talentați, pasionați în egală măsură de grafică și de povești spectaculoase. Concursul, organizat cu scopul de a pune în valoare creativitatea tinerilor și de a le oferi șansa afirmării, propune recrearea într-o variantă personală a copertelor și semnelor de carte pentru trei titluri cunoscute din colecția Byblos, pe care Curtea Veche Publishing o dedică literaturii contemporane internaționale.

Astfel, până pe 25 noiembrie 2014, cei ce doresc să participe la concurs vor trimite propria versiune de copertă şi semn de carte a cel puțin unuia din cele trei titluri propuse de editură: „Trupuri divine” de Guillermo Cabrera Infante, „Scrisorar” de Mihail Șișkin și „Generation P” de Viktor Pelevin.

Lucrările care vor reuși să redea cel mai bine tema sau titlul cărții sau cărților alese printr-o grafică deosebită vor deveni vedete în mediul online, alături de creatorii lor. În plus, semnele de carte câștigătoare vor fi distribuite în perioada sărbătorilor de iarnă în mii de exemplare în librăriile din întreaga țară, iar cei mai talentați tineri graficieni vor fi răsplătiți cu volumele preferate de la Curtea Veche Publishing. Câștigătorul premiului I va fi invitat să petreacă o zi în departamentul de grafică al editurii.”

Puteți folosi orice tehnică și puteți trimite cel mult 3 propuneri de copertă și 3 de semn de carte, indiferent de cartea aleasă. Adresa pentru înscriere e concurs@curteaveche.ro.

Mai multe detalii aici.

schimba fata povestii

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *