17 iulie , 2013

CONCURS ZUZU: IMAGINAȚIA CU MUSTĂȚI DE LAPTE

Pentru că, după atâtea antrenamente de imaginație, nu mai sunteți de mult „boboci la trebi de-aiestea”, vă provocăm împreună cu Zuzu la un concurs foto-literar.

Ce și cum:

Până pe 1 august (inclusiv, miezul nopții), așteptăm la adresa simina [at] revistadepovestiri.ro, următoarele două mișcări artistice:

– O scurtă povestire în jur de 1000 de semne (maximum 2000) despre niște mustăți nemaivăzute. Pot fi mustăți de domn sau de pisică/iepure/bufniță?/orice animal, totul e să aibă o superputere.

– O fotografie cu autorul povestirii, cu mustăți de lapte. Dacă autorul e prea timid, poate păcăli pe altcineva să apară în poză după ce a băut pofticios un pahar cu lapte.

Premii:

După încheierea concursului, fotografiile voastre vor fi reunite într-un album foto pe pagina Zuzu, iar în descrierile lor vor apărea povestirile.

Cele mai bune 3 povestiri vor primi colecția completă a Revistei de Povestiri (cele 14 numere), iar povestirea cea mai zuzu va fi recompensată cu produse Zuzu din gama de lapte, lapte cu arome și iaurt.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 12 august.

Ciocnim un pahar de lapte și vă urăm noroc!

Comentarii facebook:

1 comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *