27 august , 2013

CROS CARITABIL BGS

Cum nu știam nici noi, poate nu știați nici voi, așa că vă spunem. În cei 19 ani de existență, BGS a făcut tot felul de fapte bune: a ajutat la deszăpeziri, în cazuri de inundații în localitățile afectate, a furnizat alimente și consultații medicale în zonele greu accesibile iarna, a dotat o sală de calculatoare și una de cultură pentru copiii cu dizabilități, a ajutat la ecologizare și a plantat copaci.

De data asta, pe 7 septembrie, la ora 9:00, în Parcul Tineretului (intrarea Șincai), BGS vă invită la un cros de 1 km cu spatele, în scop umanitar. De ce cu spatele? Loredana ne-a spus așa: „Vrem să tragem un semnal de alarmă, să-i facem pe oameni să conștientizeze cât e de greu să faci un lucru cu care nu ești obișnuit, prin asta sperăm noi că se va înțelege cât de greu le este semenilor noștri cu probleme să meargă uneori, să iubească, să facă lucruri normale.”

Beneficiarii crosului sunt trei copii: Luca (7 ani, autism, are nevoie de terapie pentru integrare), Emanuel (2 ani, epidermoliză buloasă, are nevoie de pansamente, creme și îmbrăcăminte speciale, pentru că acum fiecare atingere îl doare) și Cristian (4 ani, megaureter congenital bilateral, are nevoie de o ultimă intervenție, altfel rinichii săi sunt în mare pericol și riscă să fie condamnat la dializă pe viață).

Vă așteptăm la cros, pentru fiecare alergător care termină cursa, BGS și sponsorii evenimentului donează 10 euro pentru cei trei copii. Iar pe voi vă așteaptă multe cadouri.

Puneți-vă data undeva să nu uitați, înscrieți-vă cu un join pe Facebook sau direct la start la standul organizatorilor și pay it forward, să afle cât mai mulți :)

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *