Indiferent din ce cauze ești interesat de homosexualitate, dincolo de informațiile pe care le poți obține din media tradițională, contează foarte mult să cunoști oameni care au o orientare sexuală LGBT și să te apropii de experiențele lor de viață prin literatură pentru a-ți forma o atitudine pe acest subiect.

povestiri lgbt supliment digital gratuit

Oricât de străin te-ai simți de un bărbat care iubește un bărbat sau de o femeie care iubește o femeie, sentimentul de a iubi și de a avea pe cineva aproape, cu care să râzi sau să plângi, care să aibă grijă de tine și căruia să îi porți de grijă – asta îți e cu siguranță familiar. Iubirea e aceeași indiferent cine o simte, nu?

Pe lângă cărțile apărute în ultima vreme, cum e frumoasa și complicata poveste de dragoste „Soldații”, ecranizată recent, la ficțiunea LGBT a contribuit și revista noastră prin 2013, când a organizat un concurs de povestiri cu personaje care iubesc. Așa a luat naștere suplimentul digital gratuit de proză scurtă, o colecție de povestiri pe care te invităm să o descarci de aici. Lectură plăcută!