19 aprilie , 2013

IEȘIREA ÎN SOCIETATE A NUMĂRULUI 12

S-a întâmplat miercuri, în Music Club, de la 19:00, în mod simbolist, în jurul unui număr al cărui cuprins îl găsiți aici.

Intrarea a costat 8 lei și a fost răsplătită cu un exemplar din revista nouă. Tot la intrare, participanții au fost repartizați aleatoriu în trei ordine (MO, TA și NOV), fiecare cu blazonul lui. Cine a vrut, a cumpărat o cheie cu rol de bilet de loterie, se va vedea mai jos cum a decurs operațiunea.

Evenimentul a fost prezentat de Andi, proaspăt accidentat și la gleznă luxat. Citiți povestea de pe blogul lui, veți râde, culmea.

Vă spuneam de loteria de chei. Una singură s-a potrivit în lacătul atârnat de cușca de pisici, în care zăcea comoara: o ramă foto digitală.

O altă enigmă care s-a rezolvat în timpul lansării a fost fraza scrisă într-un alfabet inventat (cu gângănii). „Prin prezenta, Marele Papion al Lojii Mov te botează câștigător al jocului cuvintelor”. Câștigătorii au fost 2, iar jocul a fost de Scrabble.

Prima activitate pe scenă a fost una de creație bazată pe sorți. Povestea Șoarecele Gică îmbracă roba mov a avut 5 episoade, din care lipseau cuvinte. Cei 5 creatori au extras cuvinte-simbol din două recipiente și au completat povestea în mod neașteptat. Așa că i-am completat și noi cu vouchere pentru brioșe de la Stephany’s.

A urmat un moment și mai amuzant, în care 5 participanți au dat admitere în Loja Mov. Admiterea n-a fost lucru ușor: trebuia să îmbraci roba cu buline, să zbengui un neuron mov și să citești incantația compusă în antrenamentul de imaginație. Sublim.

Alina Samoschi, desenatoarea coperții numărului 12, a extras un antrenament dintre cele strânse până la 20:30 și a premiat câștigătorul cu ilustrația printată și înrămată de Atelierul de Print.

Pentru că orice lojă trebuie să aibă și un loc de întruniri, următoarea provocare a fost realizarea unei machete a acestui templu mov, cu spaghete și marshmallows, în echipe de câte 2 din fiecare ordin. Cea mai înaltă machetă a câștigat. Echipa MO a avut o construcție intitulată În cădere, al cărei vârf ajungea sub nivelul solului (solul fiind masa). Echipa TA a ridicat parcă un Pentamov, iar echipa NOV un Haos mov, câștigător în centimetri și stabilitate.

Într-un final, trupa Obligo s-a urcat pe scenă și a făcut ce știe cel mai bine – improvizație. Foarte mișto!

Vă mulțumim tuturor că v-ați jucat cu noi, ne întâlnim din nou pe 16 mai, în același Music Club, dacă totul merge bine și tipărim numărul 13.

UPDATE: Iată și albumul cu multe poze!

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *