24 septembrie , 2013

PRILEJURI BUNE DE IEȘIT DIN CASĂ

Despre Strada de C’Arte, evenimentul organizat de Biblioteca Universitară Carol I, v-am mai spus. Găsiți acolo cărți în ciupercuțe de lemn, Revista de Povestiri, tot felul de întâmplări mișto, ca să nu mai zicem că aveți și wireless gratuit. Strada e Boteanu și se află în spatele bibliotecii și în fața bisericii, iar evenimentul se încheie duminică.

***

Docuart

Între 26 și 29 septembrie, la Cinemateca Eforie, are loc București Docuart Fest, ediția a doua, un festival de film documentar românesc, cu intrare liberă.

Vor fi proiectate 43 de documentare, printre care și documentare contemporane însoțite de mese rotunde cu realizatorii lor: Vorbitor – regia Radu Muntean și Alexandru Baciu, Turn Off the Lights regia Ivana Mladenovic, 8 Martie – regia Alexandru Belc și Gone Wild – regia Dan Curean. Aveți aici programul complet.

***

Bucharest Fringe

Ediția a treia a Maratonului de Teatru Independent – „Bucharest Fringe”, organizat de Asociația TEATRUL.RO, se va desfășura în perioada 27 septembrie – 6 octombrie, în următoarele locuri: Teatrul Apropo, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Carol 53, Teatrul Mignon, Teatrul de Artă București și Godot Cafe Teatru.

„Festivalul promovează mișcarea teatrală independentă – organizațiile, spațiile de spectacole din București – și își propune să ofere publicului și criticilor o selecție de spectacole din toate zonele performative: teatru, teatru-dans, performance, spectacole site-specific, spectacole ale școlilor de teatru. Biletele vor avea un preț redus (10 LEI) față de prețul obișnuit practicat în locațiile-gazdă.”

Găsiți programul complet în evenimentul de pe Facebook.

***

eXplore Dance Festival

Ediția a opta a eXplore dance festival include spectacole, performance-uri, instalații, filme, workshop-uri, proiecte de coaching, discuții cu artiștii, conferințe.Începe sâmbătă, se termină pe 9 noiembrie, și are loc la WASP – Working Art Space and Production.

Invitat special al editiei din acest an este renumitul coregraf german Raimund Hoghe, cel care a creat dramaturgia spectacolelor Pinei Bausch si a cucerit scenele internationale prin personalitatea sa unica.  “Pas de deux”, unul din cele mai recente spectacole semnate de Raimund Hoghe, va fi prezentat in data de 9 noiembrie, la WASP.”

Aveți programul în evenimentul creat pe Facebook.

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *