22 octombrie , 2014

RAIN BOOGIE

N-o să vă vină să credeți, dar vi se pregătește un dans în ploaie. Da, pe vremea asta. De fapt, mai rău: pe vremea din noiembrie!

„În toiul sezonului rece dăm startul la cea mai veselă petrecere văratică. Pe 21 noiembrie, la Atelierul de Producție, te provocăm să dansezi într-o ploaie caldă de vară, alături de alte multe sute de spirite libere, într-un decor pe măsură!

Pregătim setting-ul perfect pentru această experiență, antrenând la gimnastică creativă o întreagă echipă de artiști si tehnicieni. Efecte de sunet si lumini, nori sculpturali de dimensiuni fabuloase, instalatii complexe de ploaie integrate intr-un design impresionant, dj set-uri special pregătite pentru tine cu „muzică ce te face să dansezi in ploaie” și live act-uri pe care știm că le aștepți, băuturi cu iz de vacanță și un make-up corner unde profesioniști sunt la dispoziția ta să îți realizeze un machiaj waterproof ca la carte, sunt o parte din ce te așteaptă la Rain Boogie. N-o să lipsească nici curcubeul de la final.”

Noutățile vor fi anunțate de organizatori în evenimentul de pe Facebook.

Rain Boogie teaser afis

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *