25 martie , 2014

ROMÂNIA POZITIVĂ: REDESIGN

RomâniaPozitivă.ro există de 8 ani, ceea ce în sine e o dovadă de românie pozitivă :P Noi îi știm de 3, pentru că un an, înainte să apară rev de pov, am lucrat în același birou, la Impact Hub, pe vreme când și hubul copilărea. Ei, una peste alta, avem toate motivele să vă anunțăm că România pozitivă are un nou concept și un nou design, și că se pregătește să coboare în offline, prin ateliere de gândire pozitivă și de antreprenoriat social.

nou concept Romania Pozitiva

Mai jos, vă lăsăm în brațele comunicatului de presă, să vă spună el tot.

„Ne dorim ca exemplele pozitive de pe RomâniaPozitivă.ro să îi inspire pe cititorii noștri să fie mai curioși şi atenți. La fel ca până acum, vom continua să oferim vizibilitate cazurilor de bună practică şi informaţiilor pozitive din România, susţinând iniţiativele de schimbare în bine, pentru a construi împreună o societate de care să fim mândri. În acelaşi timp, trecem la un nou nivel şi le oferim românilor mai multe resurse utile pentru învăţare şi dezvoltare, care să îi ajute să privească spre partea plină a paharului şi să încurajeze implicarea lor în activităţi cu o influenţă pozitivă pentru comunitate” a explicat Florin Ghindă, fondatorul platformei România Pozitivă.

Ateliere de gândire pozitivă aplicată

România Pozitivă nu vrea să rămână doar în online, ci își propune să ducă binele în viaţa de zi cu zi, unde e cea mai mare nevoie de el. De aceea, le propune cititorilor o serie de ateliere de gândire pozitivă, aplicată pentru rezolvarea problemelor, precum şi workshop-uri de antreprenoriat social, pentru cei care vor să genereze prin activităţile lor un impact pozitiv asupra societăţii. Următoarele ateliere de gândire pozitivă utilă în rezolvarea problemelor sunt planificate pentru București în data de 2 aprilie, pentru Cluj în 29 aprilie și pentru Timișoara în luna mai.

Articole de opinie periodice

Avalanşa de informaţii, chiar şi pozitive, poate fi un pic derutantă. De aceea, pentru fiecare categorie (educaţie, cultură, antreprenoriat social, colțul verde etc.) echipa România Pozitivă a invitat parteneri cu experienţă pe domeniile respective ca să își împărtăşească punctele de vedere, în cadrul unor articole de opinie periodice, pentru a avea o imagine mai limpede despre status-ul domeniului respectiv pe România.

Interfață cu design nou

Nu în ultimul rând, platforma și-a îmbunătăţit aspectul şi are acum o interfaţă cu design nou, adaptată pentru mobil şi tabletă, ca să poată fi vizitată cu ușurință de pe orice gadget în cadrul unei experiențe plăcute și utile de navigare.

„Te invităm alături de noi să descoperi România exemplelor pozitive şi să te implici pentru un viitor aşa cum ţi-l doreşti! Hai să ne bucurăm împreună de o viaţă sănătoasă şi fericită într-o ţară cu care să ne mândrim! Iar acolo unde nu ne place, să avem determinarea să schimbăm status quo-ul. Te aşteptăm cu drag pe (noua) RomâniaPozitivă.ro!”, îndeamnă românii Andra Calenic din partea echipei pozitive.

Despre România Pozitivă

RomâniaPozitivă.ro este o platformă de informaţie şi educaţie pozitivă care din 2006 strânge la un loc idei şi iniţiative de bine despre România. Până în prezent găzduiește peste 11.000 de exemple de Bine, de la peste 20 de autori şi colaboratori, printre care Let’s Do It, Romania!, NESsT, Viitor Plus, Plantăm Fapte Bune în România, Impact Hub Bucharest, Fundaţia Pact, Fundaţia Noi Orizonturi etc.

Vizitează RomâniaPozitivă și pe Twitter.com/RomaniaPozitiva sau Facebook.com/RomaniaPozitiva

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *