25 februarie , 2015

SERILE ONG

Creionetica vă invită de Ziua Mondială a ONG-urilor (vineri, 27 februarie) la întâlnirea cu tema „Istoria vizuală a organizațiilor societății civile”, în care vă va uimi parcursul societății civile de acum o sută de ani până în prezent. Locul de întâlnire e Aristocats (Piața Rosetti), ora e 19:00, participarea e gratuită, dar trebuie să vă înscrieți la roxana@creionetica.ro, pentru că locurile sunt limitate. Ce să conțină mailul: numele și funcția, denumirea ONG-ului și site-ul, numărul de telefon.

„Vom face un traseu cronologic al campaniilor prin care organizațiile societății civle își prezentau cauzele și misiunea cu zeci de ani în urmă și vom realiza o incursiune documentară a colaborărilor și afilierilor cu graphic designeri, fotografi, pictori, ilustratori, sculptori și arhitecți precum Pablo Picasso, Joan Miró, Alexander Calder, Roman Cieslewicz, Tom Eckersley, J Howard Miller etc.

Deoarece ne-am dori să fie o experiență de învățare, invităm ONG-urile să ne trimită unul sau mai multe AFIȘE pe care le vom analiza în cadrul serii.

Pentru această zi specială am pregatit un CADOU pentru ONG-iști, un calendar gândit ca wallpaper, cu o selecție de postere care au făcut istorie în societatea civilă, disponibil în format electronic.”

serile ong

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *