3 aprilie , 2012

AM DESCHIS BUTICUL, NĂVĂLIȚI!

După fente și piedici și luări de guler între noi și dumnealui, am învins și l-am deschis! Să sperăm că va rămâne supus de-acum încolo, dacă vă face vreo figură, dați repede mail la butic [at] revistadepovestiri [punct] ro și-l îmblânzim imediat.

În buticul nostru găsiți numărul 1 al Revistei de Povestiri în variantă tipărită și în variantă digitală (3 formate – .pdf, .epub și .mobi) și abonamente pe un an, 6 luni sau 3 luni, tot așa, hârtie sau pixeli.

Plata se poate face doar prin PayPal sau prin ordin de plată, iar livrarea se va face prin Poșta Română. Dacă sunteți așa de simpatici și faceți o comandă peste 100 de lei, prima livrare se va face prin curier rapid. În principiu, aveți toate detaliile tehnice și logistice în paginile Cum comand + Termeni și Condiții.

Buticul nostru se bazează pe platforma OpenCart, noi am sculptat cât am putut, dacă mai sunt colțuri probabil sunt din cele care nu se pot pili neam.

Acestea fiind spuse, vă dorim shopping plăcut!

Nu uitați că pentru noi shoppingul vostru e și mai plăcut, în continuare avem nevoie de bani pentru tipar. Dacă vreți ca Revista de Povestiri să apară în continuare, acționați: donați, cumpărați, vorbiți/scrieți despre revistă, dați share, puneți banner pe blog, faceți șpagatul!

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *