20 aprilie , 2012

AM LANSAT NUMĂRUL 2!

Și mai departe aș vrea să vă povestesc despre „am”.
Pentru că eu vorbind nu prea reușesc să transmit ce îmi propun, mă refugiez în scris. Așa sper că dragii mei din „am” vor înțelege cât de recunoscătoare sunt pentru tot ce fac.
E… greu să faci un lucru valoros pentru oameni. Pentru că trebuie să fii exigent. În ultima vreme, Revista de Povestiri e aproape totul pentru mine și am încercat cum am putut să fac totul să fie perfect. Nu se poate! Nici n-ar fi uman. Ce s-a întâmplat până acum cu Revista de Povestiri s-a întâmplat pentru că au existat oameni care m-au ajutat. Poate vă plictisește, dar ăsta e adevărul, nu poți să faci nimic fără oameni care să îți dea timpul lor, să te ajute, cum să spun, făcând efort fizic, făcând lucruri care nu sunt „inteligente” sau „creative”. Ci sunt pur și simplu grele și consumatoare de nervi.
Cu Traiu și Andi am planificat evenimentele și am organizat tot. Ei doi și mai ales Andi, au făcut o grămadă de drumuri prin oraș să cumpere „recuzita”, Andi împreună cu Vlăduț au stat toată ziua de ieri în Orange concept store și au aranjat/mutat/cărat/ordonat totul pe acolo. Anca și Alina au stat lângă frigiderul cu bere Grolsch, pe care au vândut-o spre folosul revistei (tipar) și au împărțit antrenamentele de imaginație. Vera a ștampilat oamenii cu amprenta lui Motanov, la intrare și i-a orientat apoi spre colțul cu shadow puppets, să facă acolo povești cu umbre. Dana a stat toată seara lângă reviste, singură și sub eveniment, care a fost la etaj. Oiță a dus gunoiul la sfârșit.

Lucrurile astea sunt la ani-lumină sub capacitatea lor intelectuală. Și totuși de ce le-au făcut? Mă gândesc că poate le place să fie parte dintr-o chestie care li se pare mișto și dintr-un grup de oameni mișto. Mulțumesc mult de tot.
Mulțumesc și prietenilor fotografi care s-au ocupat cu imortalizarea!

Pe scurt, ce s-a întâmplat aseară. Lansarea a început la 6, ne-am reunit la etaj în zona Experimental Bar. Am avut o sponsorizare în bere de la Grolsch (mulțumiiiiiim Laura și Andreea), cu băutul ei și cu întâmpinatul ne-am ocupat până la 6 jumate. Atunci, Andi și Traiu au început să vorbească despre numărul 2 & 2% & co. A venit și Realitatea TV să facă un reportaj cu noi, uau uau uau (Mulțumiiiiim, Mihaela și Radu & co). Apoi, au început să pună muzică cei de la Monkey Affaires și s-au deschis jocurile.

Am avut jocuri cu arcuri colorate, povești cu umbre, un quest după cele 11 mini-paioane ascunse pe-acolo (mulțumim doamnei Ligia pentru producție!), cupcakes cu cap de motan mooov de la Ana (mulțumiiiiiim!) și, bineînțeles, antrenamente de imaginație.

Avem de gând să facem câte o lansare jucăușă pentru fiecare număr, dacă totul merge conform planului, data viitoare ne vedem la picnic!
În curând veți putea cumpăra numărul 2 din toate punctele noastre de distribuție, până una-alta îl puteți comanda din butic, în descrierea lui am pus și un fragment dintr-un text ales de Motanov dintre cele primite de la cititori.
: )

Simina, editor

PS: Poze!

Ciprian Muntele
Mihai Trandafir
Cătălin Cristea/Laura Constantinescu
Irina Stănescu
Vlad Stroescu
Diana Crivăț
Mircea Ciucă (în curând)

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *