29 iulie , 2013

LANSAREA NUMĂRULUI 15

A fost super, am râs mult.

Numărul 15, cum vă povesteam, are două coperți și două sensuri de citire, la unul dintre capete vă veți întâlni cu povestirile participanților la a doua ediție a atelierului de scriere creativă Rev de Pov. Dacă ați ratat evenimentul, puteți cumpăra revista din buticul nostru sau de la distribuitori – Cărturești, Librarium (Bastilia), Anthony Frost, Kyralina. În Nemira încă nu a ajuns.

Buuun. S-a întâmplat vineri, 26 iulie, de la 19:00, pe terasa J’ai Bistrot. Conceptul lansării a fost ca totul să se întâmple pe dos, pornind de la specificul acestui număr – se citește și invers, toate astea în cadrul unui gen – SF-ul, gen pe care l-a atins ușor și Motanov în ultimul episod din serialul mov publicat în revistă, inspirat de ilustrația Mariei Stoian.

Primul joc a fost recunoașterea unor melodii cântate de la coadă la cap. A fost fun, se vede că piesele memorabile rămân recognoscibile oricum le-ai amesteca.

Următorul concurs pe dos s-a soldat cu pisici nefirești desenate cu cartonul pe cariocă. Nu e treabă ușoară!

Sesiunea de dans la orizontală a fost o adevărată provocare, pentru că cele trei participante erau captive într-un mare tricou comun. Dar efortul a meritat, au câștigat chiar și concursul de travesti!

Am avut și un pluton de execuție dat peste cap, 5 oameni legați la ochi și aliniați la zid au împușcat cu apă o rață gonflabilă. Ah, am uitat să vă spunem că am pus rațe în mai toți copacii din terasă, am înțeles că au fost apreciate și după plecarea noastră.

Au urmat oglinzile umane, exercițiu în care trebuie să fii foarte atent și să reproduci exact mișcările celuilalt. Celălalt poate să profite și să facă cele mai neobișnuite mișcări, pentru că știe că ești obligat să le faci și tu.

Am avut și antrenamente de imaginație live, pe hârtie, ca de obicei, și o extragere la final, în urma căreia cineva a câștigat un tablou de la Atelierul de print, cu ilustrația realizată de Edith Pojum pe una dintre coperți.

Printre toate aceste activități, din când în când a plouat. Dar cel mai tare a turnat când trupa Obligo s-a urcat pe scenă și a început spectacolul de improvizație! Au fost cu atât mai simpatici, au creat o atmosferă foarte mișto.

Mulțumim tuturor celor care au fost acolo, vă îmbrățișăm!

PS: Album foto chiar aici.

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *