21 august , 2015

18+ FESTIVAL REVINE ÎN SEPTEMBRIE

18+ FESTIVAL REVINE ÎN SEPTEMBRIE

18+, cel mai creativ festival la care am fost până acum, a ajuns la a treia ediție. Are loc în septembrie la Cluj și deja începe să-și anunțe invitații – muzicieni, artiști vizuali, veți afla la timpul potrivit. O supriză anul ăsta e intrarea liberă.

Phillipe Cohen Solal DJ Set (Gotan Project) la 18+ festival

Co-fondatorul renumitului grup de electro tango Gotan Project, Philippe Cohen Solal, vine sâmbătă, 26 septembrie, în premieră la Cluj, unde va urca pe scena 18+ festival pentru un DJ set presărat cu surprize.  Intrarea la eveniment este liberă.

Ne adunăm aici: https://www.facebook.com/events/493605230802334/

Cu o carieră care se întinde pe aproape 2 decenii, Philippe Cohen Solal este cu siguranță unul dintre cei mai inovatori arhitecți ai sunetului din zona muzicii electronice. Universul muzical Gotan Project, re-imaginat pentru ringul de dans în remix-uri, mashup-uri și piese ale grupului care nu au fost până acum date publicului, completate de o “călătorie muzicală exotică” cum spune artistul, cu sunet de nueva cumbia, moombahton, tribal Monterrey, tropical bass, nu-Brazil, global beats, trap – pentru a dezvălui numai o parte din ce ne pregătește Solal.

Cea de-a treia ediție a 18+ festival se va desfășura între 26 si 27 septembrie în Parcul Cetățuie. Zeci de artiști din nu mai puțin de 10 țări ale lumii vor antrena timp de 2 zile Cetățuia într-un program ofertant de concerte ilustrate live, instalații artistice, spații interactive, expoziții și tot felul de ghidușii.

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *