3 iulie , 2015

CONCURS POP-UP STORIES CLUB 3

Iată vine o nouă întâlnire Pop-up Stories Club, pe 1 august, la 17:00, în mansarda Lente, din strada Arcului nr.8. Cartea în jurul căreia ne vom învârti va fi Cum să uiți o femeie, de Dan Lungu. O puteți cumpăra de pe site-ul Polirom sau din altă parte, înainte sau după întâlnire. Sau o puteți câștiga la concurs!

cum sa uiti o femeie

Invitații noștri sunt Laura Ștefănuț și Andrei Crăciun, amândoi jurnaliști, ceea ce se potrivește cu una dintre temele romanului, jurnalismul în România. Vom vorbi și despre relații și autocunoaștere, alte teme care traversează cartea. Ideea clubului de lectură, vă reamintim, e să vă facă poftă să citiți cartea prin discuția pe care o avem cu invitații pe marginea subiectelor, ideilor și a poveștii.

Participarea la întâlnire se va face pe bază de donație (20 lei, plătiți la fața locului). Studenții/elevii care ne arată carnetul nu plătesc. Pentru înscriere, vă așteptăm cu un mail la salut at revistadepovestiri.ro cu subiectul „Pop-up Stories Club”, până pe 20 iulie. Spuneți-ne o carte recentă despre care ați vorbit cu un prieten. Ce v-a făcut să vorbiți despre ea? 2-3 rânduri, nu e nevoie să ne spuneți prea multe.

Și acum, concursul: scrieți într-un comentariu la acest articol o idee de metodă de a uita o femeie, până vineri, 10 iulie, la 15:00. Apoi vom face o tragere la sorți și vom anunța câștigătorul. Baftă!

Comentarii facebook:

8 comments
 • Vieru Sava spune:

  Cred ca singura metoda de a uita o femeie, este sa o inlocuiesti repede cu alta! :)

 • Raluca Buzdugan spune:

  Sperand ca nu se adreseaza doar barbatilor intrebarea, incerc sa propun o metoda de a uita o femei. Cred ca doar practicarea unui sport extrem poate egala si chiar eclipsa lipsa unei femei iubite.

 • Ioana spune:

  „O iubire se uită prin alta” sau măcar dă deoparte, pentru a putea trece peste.
  De obicei, trecerea timpul are efecte surprinzătoare, benefice.

 • Adriana spune:

  Nu cred ca exista o metoda prin care sa uiti pe cineva pe care ai iubit cu adevarat. Daca a fost ceva trecator, evident, te poti vindeca repede (cu alta, cu altele, cu o activitate in plus), dar daca a fost tot ce ti-ai dorit, iti trebuie timp.
  Timp sa intelegi de ce nu ai putut s-o ai in momentul acela, ce iti lipsea de erai nepregatit, sa inveti mai multe despre tine.

 • nicole root spune:

  Uiți o femeie cu vodkă îmbibată cu farmecul ei. Pentru că nu o uiți decât după ce te ucide.. un pic.

 • petrov spune:

  e un clip celebru pe internet cu un baiat care ne explica ce si cum.

 • Roxana Popa spune:

  Eu consider ca timpul e un vraci infailibil. II contrazic pe cei care sustin ca timpul nu vindeca, doar trece. Deci, din punctul meu de vedere, cea mai buna metoda sa uiti atat o femeie, cat orice altceva, e sa lasi vremea sa se scurga… Daca, prin absurd, timpul nu te face sa uiti, macar te face sa te obisnuiesti cu pierderea. :D

 • Am făcut extragerea pe random.org, câștigătorul e Emanuel Iftode :) http://www.revistadepovestiri.ro/wp-content/uploads/2015/07/random_popup3.png
  Mulțumim mult tuturor pentru participare și sperăm să vă vedem la întâlnirea Pop-up Stories Club.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *