2 octombrie , 2013

CONFERINȚA DESPRE FERICIRE – PESTE 3 ZILE

Pe 5-6 octombrie, la Universitatea Româno-Americană din București, are loc proiectul Asociației Inițiativa pentru Fericire, despre care am publicat un interviu chiar aici.

Discursuri și ateliere de lucru, 2 zile pline de zâmbete, pariem. Programul conferinței și informații despre bilete găsiți pe site-ul evenimentului. Dacă v-a prins sâmbătă dimineață fără bilet, puteți cumpăra și direct la locul faptei.

„Unul dintre speakerii conferinței este Vanessa King, o persoană cu multă experiență în lucrul cu organizații. Vanessa King este cofondatorul ONGului britanic Action for Happiness și una dintre puținele persoane care lucrează direct cu Martin Seligman, părintele fondator al psihologiei pozitive. Vanessa este, de asemenea, consilier în Guvernul Marii Britanii pe probleme de fericire, ajutându-i pe membrii guvernului să crească indicatorul pe care au început recent să-l monitorizeze: fericirea pe cap de locuitor. Ține de asemenea traininguri pentru armata SUA și lucrează alături de organizații pentru a dezvolta soluții focusate pe bunăstarea angajaților și creativitatea la locul de muncă. Ea a colaborat cu organizații britanice și din toată lumea, precum companiile British Telecom, Philips, Sony Erricson, instituțiile British Gas, the British Library, băncile RBS, Lloyds sau mari retaileri precum Sainsbury’s și Marks & Spencer.

Vanessa va susține un workshop despre 10 soluții pentru o viață mai fericită.” (din comunicat)

Vanessa, ce să mai, ne vedem sâmbătă!

Ne bucură și prezența lui Florin Ghindă, care face o treabă așa de mișto cu România Pozitivă.

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *