23 noiembrie , 2012

CUM AM LANSAT NUMĂRUL 8

Pe 19 noiembrie am lansat titirezicul număr 8, în Mojo (mulțumim, Mihai!). E a doua oară când facem o lansare într-o zi de luni, nu pare să conteze prea mult, au fost în jur de 150 de oameni care s-au jucat cu noi, iupi!

În afară de numărul 8 rev de pov, am mai avut în colțul mov sacoșele cu scene din viața imaginară a lui Motanov, tricourile cu dumnealui rockstar și papioane dintr-un nou material (mulțumim, Diana!).

Conceptul evenimentului a fost învârtitul, veți vedea că apare în diverse forme în toate activitățile. Am început să vorbim pe la 19:20, Traiu a făcut o mică introducere, apoi a spus câteva cuvinte musiu Constantin Nimigean, apropo de revista lui, Love Issue, apărută recent în ediție tipărită. Georgian și-a citit povestirea din numărul 8.

Apoi Andi s-a ocupat de jocuri, asistat de Adina cu premii și alte mișcări fermecătoare. Am început cu aruncatul pălăriilor așa încât să rămână agățate de umbrela mov cu buline, iar premiul a fost umbrela însăși.

Concursul de învârtit banda în casetă cu creionul a dat mult de furcă participanților și s-a soldat cu un premiu mov – CD cu muzică pisicească, Miau Collection (mulțumim, Laura!).

A urmat jocul cu timpul. În primă fază, zece omuleți au mimat un leșin în slow motion (două minute, pe ceasul cu Motanov), în runda a doua a fost vorba despre o găină, un struț și o bufniță. Gidi, prietenul nostru care se pregătește să lanseze brandul Lambretta în România, a premiat bufnița cu un ceas Lambretta, pentru că a ghicit-o imediat.

Învârtitul Rednex style a reunit vreo trei perechi legate la ochi cu eșarfe colorate. Nu au existat totuși victime!

Cu degetul atingând podeaua, trei jucăuși s-au învârtit de 15 ori și apoi au avut ca misiune să-l atingă pe Motanov pe nas. Dificilă chestiune!

Pe tot parcursul evenimentului am avut o superbă bicicletă Pegas întoarsă cu roțile în sus, iar una dintre ele a funcționat ca un fel de ruletă. Se câștigau titirezi, papioane, reviste, sacoșe sau cupoane de reducere de 20% la cumpărarea unui Pegas.

Altă mișcare posibilă în orice moment a fost pictura cu degetul pe viniluri. Pick-up-ul s-a stricat până a ajuns în Mojo, așa că discurile nu s-au mai rotit. Ceea ce până la urmă a avut drept consecință niște picturi mișto de tot, pe care pictorii le-au luat acasă.

Poate nu știați că există artiști care pictează pe viniluri. Nu știm dacă Elis Iaia e singura, dar picturile ei sunt minunate. Pe una dintre ele a oferit-o ca premiu pentru povestirea preferată scrisă ca răspuns la antrenamentul de imaginație al serii.

Mulțumim Sophisticated Lemons pentru un concert tare de tot!

Găsiți numărul 8 în buticul nostru, tot acolo aveți colecția cu primele 8 numere, lectură plăcută pe calorifer, pisici!

Cât despre albumul cu poze, se localizează aici. (Mulțumim Mihai, Diana, Mălina, George, Dorin și Mircea pentru poze!)

Comentarii facebook:

3 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *