20 iunie , 2012

DE JOI PÂNĂ DUMINICĂ, MARATON

Pentru că urmează o suită de fapte de vitejie, ca să nu vă bulversăm de tot, ne-am gândit să le ordonăm frumos aici.

Joi

Mâine, pe 21 iunie, de la 19, în Grill Pub Rocks din București (zis și „La stuf”) lansăm numărul 4 în mod gumat, dată fiind coperta. Avem concurs sincron de făcut baloane de gumă, joc lipicios cu benzi și șlapi, un antrenament de imaginație vivant creat de Motanov, concurs de darts la baloane cu surprize, concurs de dans motanovic, iar la final concert Poetrip.

Ultimele bârfe în pagina evenimentului.

Vineri

Pe 22 participăm la Noaptea Institutelor Culturale împreună cu simpaticul Institut Polonez. Așa că ne găsiți de la 19 la Green Hours, cu rev de pov și un misterios antrenament de imaginație bazat pe un ghid de conversație polonez-român :D

Dacă veniți, ne-a șoptit o bufniță că vor fi mâncăruri tradiționale poloneze, filme, concert și jocuri!

Join pe Facebook ar fi primul pas.

Sâmbătă și duminică

„Femeia între creație și creativitate” e tema ediției a doua Femei pe Mătăsari. Fiți atenți ce vă așteaptă: „Colțul Civic, LaBazar, Design Square, Zona DeBunGust, Atelier, Expoziție de fotografie, pictură și sculptură – un fel de galerie de artă pe asfalt, Strada ca o Scena – concerte, proiecții pe clădiri, dans, cinema în aer liber sau piese de teatru…”

Noi facem concurs de seducție: domnișoarele în mov versus Motanov. Cine are puțin mov și încearcă să-l seducă pe Motanov sub blitzul nostru, poate câștiga prin tragere la sorți o sacoșă pe care e imprimat Motanov în ipostaza de superstar adorat de fane feline.

Duminică de la 12 anunțăm câștigătoarea mov, apoi deschidem programul de lectură. Florin Iaru, Iulian Tănase, Denisa Armașu, Mircea Bouruc, Iuliana Serea și poate și alți viteji își vor citi povestirile, șiiiii, tadaaaa, îl vom auzi și pe Iv cel naiv.

După lectură, urmează căsătorii stil Las Vegas cu Motanov. Vom picta inele de logodnă mov pe toate inelarele doritoare de mariaj. Antrenamentul de imaginație pentru fiecare „mireasă” va fi să își compună buchetul – cu altceva decât cu flori :D

Pe tot parcursul evenimentului, cumpărătoarele rev de pov vor primi ultimul număr cu o poezie de drag scrisă de Motanov cu gheruța lui.

E un buton interesant de join și aici, zău, dacă vreți să aflați programul complet și tot ce mișcă nou.

 

În paralel, ne găsiți și la ComicsFest, unde vom avea două expoziții: una cu episoadele din serialul Up’ n Down din rev de pov, creat de Sickboy, una cu ilustrațiile cu Motanov din rev de pov create de Corina Roșca de la Teaser.

Join join join.

Sâmbătă noaptea

În al treilea paralel, pe 23 iunie de la 20 până târziu în noapte bântuim pe la Biblioteca Națională, unde ShortsUP organizează Noaptea Lungă a Filmelor Scurte (join!). O dată pe an, cele mai premiate scurtmetraje. Încă nu ne-am pus de acord pe o idee, dar vom avea neapărat un antrenament de imaginație pe măsura nopții.

La ce tăvălug urmează, n-aveți decât să ne țineți pumnii! Ne vedem peste tot!

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *