27 iunie , 2012

LANSAREA REV DE POV NR 4

Joi, pe 21 iunie, La Stuf (Grill Pub Rocks), am lansat drăgălașul număr 4.

Cum coperta revistei e mereu o sursă de inspirație pentru noi, de data asta ne-am bazat mult pe gumă. Am avut multă-multă (mulțumim Hubba Bubba și Five!) și am folosit-o în tot felul de antrenamente creative.

La intrare, apărea în mod distins alături de reviste Dana, cu papion și cu atitudinea potrivită cu el (mulțumim, Scarlet, pentru cusut și îmbulinat!). Lângă ea era Vera, maestra înscrierii în toate concursurile nebunatice și stăpâna castronului uriaș cu gumă. Mai hacana, aproape de bar, în zona serioasă, v-ați fi întâlnit cu Laura, moștenitoarea frigiderului Grolsch (Mulțumiiiim, Andreea!). Diana îți făcea poze cu corpul lui Motanov (!) sau dacă veneai cu balonul desenat.

Bun. După ce îți cumpărai revista și papionul/sacoșica de la Dana, te înscriai la concursuri și te tratai cu o bere, așteptai să înceapă… programul!

La 7 jumate am prezentat noua revistă, activitățile serii, apoi Vlad Stroescu, autor de poezie-joc în numărul 4, a citit și ne-a dat câteva ponturi vizavi de măgari.

A început atunci concursul de darts: 30 de baloane în care așteptau bilețele cu premii (27 de beri și 3 abonamente). Mulțumim, Andreea și Andruk! În paralel era antrenamentul de imaginație – trăgeai un cuvânt și îl lipeai pe frunte, apoi căutai alte cuvinte la ceilalți participanți, cât să-i faci o familie inventată cât mai numeroasă. Premiul a fost o sacoșă cu dl antrenor de imaginație luat pe sus de baloane, rev de pov nr 4, gumă și balonificator cu clăbuc (!).

A urmat concursul de baloane de gumă. Oana și Adina au ținut bine o panglică lată mov și au depărtat-o în etape tot mai mult, până am obținut câștigătorul celei mai grasei mingi de plajă.

Concursul de mers în șlapi pe benzi adezive a fost foarte rapid, dar amuzant, și s-a soldat cu un premiu lipicios – un borcan de miere de țară cu Motanov.

Ultima figură în care a fost activat spiritul de competiție a fost concursul de dans „I like to mov it mov it”, în care, pe un playlist de bucăți din 10 melodii, jucăușii s-au amuzat să danseze ca Motanov. Care motan mov a ales câștigătoarea unei ținute disco.

A început apoi un minunat concert Poetrip! Din păcate a trebuit să aibă loc înăuntru, unde era atât de caaaald! Unii au ascultat dinăuntru, ceilalți de afară, dar de peste tot am auzit vorbe admirative, mulți repetau numele Poetrip, să-l țină minte ;))

Cum vedeta care a prijeluit toată distracțiunea a fost rev de pov nr 4, vă invităm să citiți un fragment din povestirea fantastică scrisă de Liviu Radu și să vedeți cuprinsul. E un număr și mai zgubilitic decât cele de până acum, avem iarăși autori noi și povestiri scrise de cititori, una și-una.

Cine a tot vrut și n-a apucat să citească rev de pov până acum, are varianta pachet cu primele patru numere tot în butic.

Iar dacă vreți să mergeți la mare și nu știți când, alegeți weekendul cu 21 iulie în mijloc! :D

Pozeeee:

Album Cătă/Laura

Album Ciprian

Album Titel, Diana și puțin Mircea

Album Mihai

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *