12 noiembrie , 2013

ELEVATOR PEACH

Se recomandă ca cel care vrea să se îmbogățească să poarte cu el mereu o piersică. Să meargă în fiecare zi cu ea prin instituții, companii și hoteluri și să facă o cursă cu liftul. Atenție, liftul nu trebuie să fie gol! Măcar un companion cu cravată, altfel n-are rost.

Vă urcați în lift cu persoana, și imediat scoateți piersica. (Acesta nu e un text pornografic, scoateți doar adevărata piersică.) Priviți-o cu jind în lumina artificială a becului, fixați o clipă ochii persoanei cu subînțeles, apoi prefaceți-vă că vreți să mușcați din piersică. Faceți orice mișcare necesară până când companionului îi apare o băluță în colțul gurii.

Mușcați cu poftă din piersică și repetați mișcarea până când ați consumat un procent echivalent cu cel pe care vreți să-l păstrați din afacerea dumneavoastră. Întindeți restul de piersică persoanei, nu înainte de a păstra discret sâmburele.

Așa se întâmplă în cazul ideal. Puteți preîntâmpina riscurile, e foarte simplu. Schimbați zilnic piersica, să nu vă treziți că scoateți în lift o fleșcăitură. Dacă estimați că nu vă ajunge timpul, săriți în lift și blocați-l. Nu vă înecați cu piersica! Nu o scăpați pe jos! Nu dați piersica din mână pe cravata de pe gard om! S-ar putea să se supere și să cheme paza, și dacă nu aveți permis de port-piersică…

***

Salut! Începem antrenamentul de imaginație. Luați un concept firoscos de business și scrieți orice fel de ficțiune transformându-l puțin. Eu am luat „elevator pitch”, inspirat de articolul despre antreprenoriat.

Comentarii facebook:

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *