23 martie , 2015

FINAL FRONTIER – TÂRG DE CARTE SF & FANTASY

A patra ediție Final Frontier se întâmplă pe 28 și 29 martie, la Nexus Gamers Club (B-dul. Elisabeta nr. 37), de la 10:00 la 19:00.

Acolo are loc un eveniment important, pentru cei care scriu sau vor să scrie science-fiction sau fantasy. „Debutează în SF & Fantasy!” e un fel de demo pentru atelierul de scriere creativă SF & F și are loc duminică, 29 martie, de la 16:30 la 17:30. Vă puteți înscrie trimițându-le o întrebare invitaților (Michael Haulică și Oliviu Crâznic) pe adresa: salut@revistadepovestiri.ro. Participarea e gratuită.

Am ochit și două concursuri care au loc la târg, unul de fan fiction (premiul e publicarea prozei pe site-ul târgului), altul de ilustrații (premiul e o tabletă Wacom).

afis final frontier 2015

Ce aventuri vă mai așteaptă în weekend:

„Editurile vin cu prețuri de până la 80% mai mici (Nemira, Paladin-Art, Herg Benet, Millenium Books, Tritonic, Crux), reduceri vor fi și la figurine cu personaje SF & Fantasy, iar dacă ai cumpărat trei reviste de benzi desenate, primești una gratis (The Walking Dead, Red Goblin și 101 figurine). Pe lângă asta, ai ocazia să pui mâna pe cărți fantastic de noi, care văd lumina zilei la Final Frontier, dar și peste 100 de cărți și filme la 5 ron și jocuri pe console (Ps3, Wii, Xbox 360, Ps2)  aduse de anticarul nostru.

Vei vrea să cunoști viitorul din primul rând  la evenimente (programul complet aici). Lansări de carte: Sharia de Roxana Brînceanu, Ceasul Fantasmelor de Oliviu Crâznic sau Conexiunea Mona Lisa de William Gibson, a treia carte din trilogia care mai cuprinde Neuromantul și Contele Zero, de mult timp așteptată de fanii genului. Discuții pe tema SF-ului românesc, despre Festivalul de la Râșnov, despre colecția Nautilus a Editurii Nemira, SRSFF sau ROMCON 2015. I-am adunat laolaltă pe scriitorii cei de seamă și i-am așezat cap de pluton pe Oliviu Crâznic și Sebastian A Corn, ca invitați speciali ai ediției.

Detalii pe Final Frontier.ro și pe evenimentul creat pe Facebook

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *