31 ianuarie , 2016

ÎN OGLINDĂ

ÎN OGLINDĂ

(Atenție, conținut 18+)

Povestire scrisă de Rareș Țenț la atelierul de scriere creativă cu Florin Iaru și Marius Chivu și considerată de cel din urmă printre cele mai bune scrise la cursurile lui.

„O femeie pierde în timpul sexului peste treizeci, treizeci și unu, treizeci și cinci de fire de păr”, își zise Dan în timp ce culegea în palmă firele de pe cerceaful alb. Mai strânsese un smoc destul de mare din sita care acoperea scurgerea vanei. Ar fi fost mai inteligent dacă și-ar fi limitat activitatea sexuală la canapeaua din sufragerie, culoarea ei gri ar fi mascat mai bine părul creț și blond al Oanei. Prietena lui, Iulia, era brunetă, cu părul lins. Mama lui, care îl vizitase cu două săptămâni în urmă, era vopsită roșcat și avea părul scurt. Nu își aducea aminte ce fel de păr avea femeia care îi făcea curățenie, dar era convins că nu era blondă cu părul lung și creț și, chiar în cazul în care așa stăteau lucrurile, ar fi fost greu să își convingă prietena că aceasta se tăvălise în patul lui, așteptând să se usuce podeaua.

„Pe viitor ar trebui să fiu mai selectiv cu tipele pe care le aduc în dormitor. Pe cele al căror păr nu corespunde ca lungime, culoare și textură cu al prietenei actuale ar fi mai bine să le fut în bucătărie, cel mult pe canapeaua din sufragerie, să nu le las să facă duș și sub nicio formă să le trag de păr. Dacă aș renunța la partidele de sex din dormitor și la trasul de păr, aș pierde o parte importantă a plăcerilor sexuale”, își zise Dan.

Lângă pat era un dulap cu uși duble acoperite de oglinzi mari. Avea câteva poziții preferate în care îi plăcea să se studieze în oglindă în timp ce se futea. Își imagina că joacă într-un film.

Ultima oară se întâmplase în urmă cu o oră când, după aproximativ treizeci de mișcări în poziția misionarului, o întoarse pe fată cu spatele la el. Oana își ridică fundul pe care se mai vedeau urmele albe de la slip. Nu avea urme de sutien, ceea ce îl făcu să creadă că făcea plajă topless. Gândul acesta îl excita mai tare. Cum stătea în genunchi și sprijinită în coate, o trăse către pula lui erectă pe care o privi în oglindă, gata să intre în ea. Prima dată intră doar jumătate, după care intră tot, depărtându-i bucile cu mâinile. Mărise ritmul, privindu-i spatele ușor îndoit. În oglindă, scena rula exact așa cum și-o imaginase în momentul în care ea acceptase să urce la un pahar de vin. O apucă cu mâna stângă de umăr, iar cu dreapta îi prinse părul despletit și o trăse spre el.

„Uită-te ce bine ne stă când te fut”, zise Dan, izbindu-se în ea.

„Cu mâna stângă o plesni până când urmele albe ale slipului se înroșiră. I se păru că făcuse burtă și asta îl făcu să schimbe poziția. Se lăsă pe spate și o ridică deasupra lui. Sânii cu sfârcurile ridicate se reflectau în oglindă. Iî strânse în mâini în timp ce ea se freca de el într-un ritm crescând. Gemea. Stând pe spate, văzu pe oglindă urmele palmelor Iuliei de acum două zile.

„Ridică-te și stai cu fața la dulap”, zise Dan.

Îi așeză palmele în așa fel încât acestea să acopere urmele. Corpul Oanei se suprapunea imaginii Iuliei. Picioarele îi erau mai scurte și asta îl făcu să își îndoaie genunchii. Îi băgă un deget în fund și asta îl excită atât de tare încât simți că o să își dea drumul. O așeză în genunchi și ejaculă pe pieptul ei. Îi ieși perfect. O luă de gât și o întinse în pat, privind cum sperma i se scurgea pe torace.

Rememorarea partidei de sex cu Oana îl excită atât de tare încât își dădu chiloții jos și se masturbă cu mâna dreaptă, ținând în stânga firele de păr creț și blond. Ejaculă pe oglindă, privindu-și corpul ce tremura de plăcere. Îi era clar. Cel mai bun sex îl facea în dormitor și nu avea să renunțe la el. Trezeci și șase, treizeci și șapte…

#rareș țenț

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *