11 iunie , 2014

LANSARE #16 REV DE POV

Vă place de noi? Join și ne vedem joi duminică. Adică pe 19 22 iunie, de la 19 încolo, în J’ai Bistrot, la lansarea ultimului număr al Revistei de Povestiri, mai mare și mai gras. Are 112 pagini, 42 de povestiri selectate în urma concursului și a celei mai recente ediții a atelierului de scriere creativă. Aveți cuprinsul aici.

Probabil e să ne mai vedem și cu alte ocazii, dar în jurul revistei e ultimul dans. Noi nu suntem așa de triști precum sună, pentru că tot cu povești ne ocupăm și de-acum înainte, prin atelierele în care îi antrenăm pe cei perfectibili, vorba cuiva drag.

Tema evenimentului e transformarea, așa că vă așteptăm cu un antrenament de imaginație kafkian, cu mâini pricepute de caligrafi care vor scrie cuvinte alese de voi chiar pe voi (moment în care vă facem și poze), cu majoritatea coordonatorilor atelierelor, care vor răspunde la câteva întrebări și cu un concert Rain Dogs – coveruri după Tom Waits. Vă recomandăm să-i vânați pe autorii publicați și să-i puneți în situația emoționantă de a vă da autografe! Poate îi vom grupa pe toți într-un loc, să vă fie mai ușor.

Intrarea costă 10 lei (include oricare două numere anterioare sau mai puneți 10 lei și îl luați pe ultimul). La cumpărarea ultimului număr(20 lei), primiți 20% reducere la atelierul de comunicare, cu startul la puțin timp după lansare.

O să ne bucurăm mult dacă veniți.

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *