28 decembrie , 2012

LANSAREA CU LOV, NR 9

Așa cum probabil vi s-a întâmplat și vouă, am fost victimele magiei Crăciunului și ca atare am tot amânat momentul în care să vă povestim cum am lansat Revista de Povestiri nr 9 pe 18 decembrie, de la 19, în Prometheus.

Pregătirile au început devreme, amuzant a fost mai ales Cătă, care a plecat să ia de la Obor cei trei brazi (mulțumim, Ovidiu și Magazinul de brazi!) și a sunat disperat o oră mai târziu „Tu știi câți brazi sunt aici?!” L-am ghidat și până la urmă a nimerit unde trebuia.

Apoi am ajuns și am aranjat totul pentru lansare.

Laura, Monica și Traian au scris horoscop după horoscop și le-am pus pe toate în pălăria lui Titel.

Am pus portocale desfăcute pe mese, împreună cu cei trei brazi au asigurat parfumul de sărbătoare, ce să mai.

Monica a împărțit antrenamentele de imaginație – o scurtă povestire despre cum ar fi să petreci revelionul conform ideii de pe bilețelul colorat atașat. Foarte mulți jucăuși au participat, puteți citi toate povestirile aici. Iar domnișoara Mirela-Iepurela și-a pus antrenamentul pe blog.

Pentru fiecare revistă cumpărată, am dat una cadou, iar pentru primii 30 de cumpărători am avut cozi pufoase mov, e adevărat că nu toți au avut curaj să le pună cozi și la fel de adevărat e că unii dintre cei care au avut au uitat de ele și au plecat așa de acolo ;))

Inima de pe copertă a fost declinată în tot felul de moduri.

Inimioare pe nasurile participanților.

Inimi de turtă dulce. (Mulțumim, Kiss The Cook!)

Photoshooting chiar prin inima decupată din copertă.

Motanov a avut și el nasul roșu pe panourile de concurs: cine a reușit primul (cu mâinile incapacitate de ciorapii de moș) să-i lege mustățile (șireturi colorate) în formă de fundă a primit cornițe cu reni.

Amfitrionul cel mic a fost, desigur, costumat în Mov Crăciun și a supravegheat seara cu aerul lui serios. (Apropo, ați citit scrisoarea colaborativă către Moș Crăciun?)

Am avut concurs de împodobire în cuplu, cu premii în brăduți. Cuplurile au fost tare amuzate de situație și s-au descurcat minunat.

Nu mai puțin amuzant a fost colindul cântat în cană. „Domn, domn, să-nălțăm” n-a sunat niciodată mai haios. Do try this at home!

Apropo de căni, au fost căni cu Motanov, normal! Le găsiți în butic, reduse cu 30% până la 31 decembrie.

Mulțumim tuturor pentru plasele cu donații, au ajuns la Casa Ioana, cum am promis. Mulțumim, Magda, pentru drumurile cu mașina.

Dacă vreți să vedeți multe-multe poze, săriți aici. Mulțumim fotografilor fără de care n-am putea să vă arătăm nimic din ce punem la cale – Diana, Radu, Tranda, Titel, George: sunteți super.

Ca să vă facem poftă, vă plimbăm pe la nas o minunată povestire de sezon din numărul 9! Scrisă de Mircea Bouruc la secțiunea „Vocabular alternativ” și folosindu-se de chestia asta într-un fel original.

Nu uitați că până pe 31 orice rev de pov se primește dublu (colecție, abonament, numere), iar din Motanov am tăiat 30% ;))

Să aveți un an mai mișto decât v-ați putea imagina!

Comentarii facebook:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *