2 noiembrie , 2012

O SEARĂ A POVESTITORILOR

Revista de Povestiri împreună cu târgul internațional de carte Gaudeamus organizează pe 22 noiembrie, pe treptele pavilionului central Romexpo, un pilot!

E vorba de o primă seară a povestitorilor, după modelul Festivalului Povestitorilor care are loc încă din 1993 în Israel. Detalii despre cea mai recentă ediție și câte ceva din istoria lui găsiți aici.

De unde până unde

Ne-am întâlnit într-o zi cu directorul executiv al Gaudeamus în legătură cu participarea revistei la târg și ne-a surprins cu propunerea să organizăm împreună un festival după modelul israelian. Ne-a plăcut ideea, așa că facem o încercare!

Povestitorii primei ediții

Vor fi numai și numai taximetriști! Dacă știți taximetriști cu talent la povestit întâmplări din curse, spuneți-le să ne scrie un mail la salut@revistadepovestiri.ro sau să ne sune la 0732009198. Data limită pentru înscrieri e 16 noiembrie, dar cel mai bine ar fi să se grăbească.

Vom recompensa vorbitorii cu sticle de vin, iar cea mai bună poveste va fi difuzată la radio. Premiul cel mare n-a fost încă stabilit.

Una peste alta, să veniți neapărat, numai noi câte povești am auzit de-a lungul timpului… totul e să recuperăm povestitorii!

UPDATE: Seara a fost anulată din lipsă de taximetriști. Am dus flyere în companiile de taxi și le-am împărțit și personal celor din trafic, unele firme au promis să anunțe concursul prin dispecerat, am avut spot la Radio București, dar se pare că taximetriștii nu sunt deloc curajoși.

Comentarii facebook:

7 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *