Revista de Povestiri își publică de-acum povestirile online. Totul e mai simplu și costuri de tipar nu mai există. Dacă vrei să susții munca echipei și proiectele asociației în general, am făcut mai jos inventarul opțiunilor.

Ce trebuie să știi e că noi suntem un ONG, botezat Brain Fitness, ca să fie clar ce ne dorim. Scopul asociației, prin statut, e să promoveze creativitatea prin proiecte culturale și educative. În vara lui 2015 ne-am hotărât să facem mai bine un site pentru asociație, decât un ppt de prezentare. Zis și făcut, te invităm pe site să citești mai multe despre proiectele noastre, echipă, profilul asociației, strategie și poveste. Sunt acolo și foarte multe poze. Am scris în engleză pentru că am vrea să participăm și la proiecte internaționale ca parteneri.

 

Cumpără colecția de 16 numere

Revista de Povestiri are 16 numere pe hârtie, mai avem vreo 50 de colecții complete. Ne bucurăm dacă vrei să cumperi una de aici, cu o reducere de 40% și transport gratuit prin curier.

 

Participă la un atelier

Te așteptăm la un atelier pe Club Revdepov, dacă ești un creator care are nevoie de feedback. Planul e să antrenăm tot mai mulți oameni să facă ce le place, adică să-și ia în dinți inima și arta la care simt că se pricep. În urma atelierelor, deja avem comunități de oameni pasionați de scris, de comunicare, de caligrafie, iar pasul următor este să-i ajutăm să își și asume rolul la care visează (să publice o carte, de exemplu) și să îi implicăm în proiecte în care să își folosească abilitățile cu pricina.

Pe juniori, îi așteptăm să exploreze și să se exprime la atelierele Academiei Motanov.

2% din impozitul pe venit

Completează formularul despre venitul tău pe anul trecut până în mai anul curent, e simplu.

 

Sponsorizare prin firmă – 20% din impozitul pe profit

Dacă ai o firmă, ne poți sponsoriza, uite cum.

 

Donații în cont

Beneficiar: asociația Brain Fitness

Cod fiscal: 29841176

Banca: ING Bank, sucursala București

Cont IBAN:  RO94INGB0000999902936185

Colecționăm proză scurtă, din 2012

Abonează-te la scrisorile lui Motanov!