26 iulie , 2012

REV DE POV #5 S-A LANSAT LA MARE

Da, am făcut-o bărcuță și-am lansat-o pe mare. Nu e adevărat, deși era o idee!

Sâmbătă, pe 21 iulie, am sărbătorit publicarea numărului 5 pe plajă în Vama Veche, în teorie la Molotov. Despre loc nu e mult de spus, doar să vă prevenim că pe-afară e vopsit gardul, iar înăuntru vai, mamă, ce tratament am primit!

Buuun. În primul rând, mulțumim mult echipei rev de pov, pentru întâiași dată deplasată în afara Bucureștiului comod, pe teren străin. Vai ce greu ne-a fost cu atâta plajă și bâldâbâc!

Unii dintre noi au ajuns de vineri, așa că tot atunci am putut ajunge la Freedom Jazz Festival cu revista și motanul pe băț. Atmosfera foarte mișto, era și normal, cu așa muzică, doar că pe la 9 am plecat, se făcuse întuneric (când o să ținem minte să ne luăm o veioză!).

Ca teaser pentru lansarea de a doua zi am montat un cort și l-am pus pe Motanov înăuntru luminat strategic cu o lanternă, așa încât să i se vadă umbra de departe. Din păcate n-avem poze doveditoare, doar câțiva martori.

Să n-o mai lungim. Sâmbătă pe la 5 am mers pe plajă și cum am prins omul că citește o carte, cum i-am făcut cadou un număr anterior rev de pov.

La 7 a început evenimentul. De fapt, a început aproape de 8, pentru că am așteptat să se mai elibereze puțin plaja, să avem spațiu pentru activități.

Andi și Traiu au vorbit puțin la microfon despre cine suntem și de ce le tulburăm zăcerea, apoi am ieșit din zona barului pe plaja din lateral și ne-am bazat doar pe portavoce. Pentru că plaja încă era aglomerată, am făcut majoritatea prostiilor la malul mării.

Mai întâi am înălțat zmeie. Pe unul l-a alergat Felix până la ridicat, celelalte patru au revenit participanților, care în echipe de câte doi au reușit să lanseze bestia. Am atras atenția cu ele și mulți au venit să întrebe dacă le vindem, iar la sfârșit pe-al nostru l-am făcut cadou unui băiețel care și-l dorea așa de mult și îl privea cu atâta drag, că nici nu se punea problema să-l refuzăm.

Antrenamentul de imaginație a fost de data asta bazat pe mesaje în sticle. Am luat câteva sticle goale de Grolsch pe care le aveam de la lansările trecute (barul avea alți parteneri în materie de bere) și le-am dat alt sens, ca purtătoare de imaginație.

A urmat concursul de scris-viteză pe faleză, în care ideea era să scrii cea mai lungă propoziție pe nisip înainte să vină valul s-o mănânce. Cum marea era agitată, a fost mai degrabă vorba de cuvinte scurte decât de propoziții. Câștigătorul (Liviu, desigur) a primit noul model de sacoșă cu Motanov, în care dumnealui cântă la chitară unor pisici de mare.

Mai departe – concursul de prins colaci cu capul, care pe un așa vânt a ieșit foarte amuzant.

Am avut și o cutie misterioasă, din care puteai să tragi minipovestiri scrise de Motanov despre premii, cuiva sigur-sigur i-a plăcut foarte mult!

Cursa de saci a fost iarăși haioasă, pentru că am avut grijă să-i dotăm înainte pe participanți cu ochelari fanteziști (o lentilă cu flamingo, una cu un cocktail) și cu saci prin care li se vedeau picioarele cu degețele cu tot. Câștigătorul (Liviu, desigur) s-a făcut cu o saltea gonflabilă și cu un tricou cu Motanov.

La final, bătaia cu apă a udat pe toată lumea, mai puțin pe domnișoara revistă, pe care o trăsesem în țiplă special pentru acest moment.

Apropo de dumneaei, o găsiți deja în butic, aveți acolo și cuprinsul exact și un fragment de text. Am făcut din nou un pachet, de data asta cu primele cinci numere. Până în septembrie aveți timp să le citiți pe toate, în august avem vacanță.

Dacă n-ați putut ajunge cu noi la mare, vă invităm astăzi la Seara lui Motanov II, unde vom face niște joculețe prin care ne vom repartiza shoturi mov și veți putea face cunoștință cu numărul 5. La 7, pe strada Dianei la numărul 4, e o casă cu terasă frumoasă, aproape de Piața Rosetti.

Vă pupăm.

 L.E.: Pozeee

album Mălina și Mircea

album Titel

Comentarii facebook:

4 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *