4 decembrie , 2013

SIMEZE PE ROȚI

Astăzi s-a lansat site-ul proiectului „Simeze pe roți”, îl găsiți aici.

Să vă povestim un pic despre ce e vorba. Scopul proiectului e promovarea fotografiilor, a fotografilor și a tot ce are legătură cu domeniul foto. E ca un fel de expoziție pe roți, pentru că fotografiile vor fi afișate în rețeaua RATB. De altfel, toată mișcarea e inițiată de cei care gestionează ce se întâmplă pe ecranele din autobuze, Anzi Soft, împreună cu revista online FOTO4all.ro.

Puteți ajunge pe monitoarele a 500 de autobuze din București fie prin înscriere în concurs (regulamentul e pe simezeperoti.ro), fie plătind producția și difuzarea unui clip care vă prezintă portofoliul. Concursul are loc lunar, timp de un an. Tema lunii decembrie este fotografia urbană, iar F64 pune în joc și un smartphone Utok D400 dual SIM.

„Ideea proiectului cultural „Simeze pe roți” s-a născut din constatarea faptului că nu există multe spații expoziționale accesibile pasionaților de fotografie mai puțin cunoscuți. ANZI SOFT a decis astfel să aducă în fața celor aproape 1 milion de călători care folosesc zilnic autobuzele RATB fotografii realizate de pasionații de fotografie, din România și nu numai.” (Andrei Zincenco, Director General Anzi Soft)

Proiectul are și o pagină de Facebook, ca să știți.

Comentarii facebook:

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *