30 iulie , 2012

SEARA LUI MOTANOV II

Nu, nu, nu! Nu al doilea Motanov, a doua seară! (nu de alta, dar au apărut suspiciuni) V-am povestit despre prima, acum să vă spunem despre cea de joi, 26 iulie, care a început la 19 pe Dianei 4.

Serile motanului sunt o ocazie ca recruții să interacționeze mai mult. Spre deosebire de lansări, unde e o nebunie de fiecare dată, serile au o singură activitate: prima oară a fost improvizație, acum drinking games, adică prin jocuri bazate pe cuvinte am băut shoturi (duște?) care ar fi trebuit să fie mov, dar am aproximat. Ca să fie clar că nu suntem revistă pentru copii! (Deși ne plac copiii și avem doi autori din această specie.)

Mai întâi a fost un fazan în care cuvintele să conțină musai „m”. Cine greșea, pac un shot. Apoi au apărut nemulțumiri pentru că se greșea prea rar, așa că am trecut la propoziții cu trei cuvinte date de vecinul de masă, cuvinte pe care să le diminutivezi. Cine făcea propoziția, pac shot. Vera a făcut ca exemplu o frază cu „făină, oraș, neamț”: „Făinuța s-a răspândit prin tot orășelul, nemțișorul a simțit-o pe limbă”. Ceea ce a dat tonul unor invenții care mai de care mai truliluli.

Deja la al treilea exercițiu se participa mai greoi, așa că am turnat un ultim shot tuturor și am cinstit sincron.

Când deja se înnoptase, i-am făcut un surprizov Laurei, scriitoare în rev de pov și ajutor mare în alte treburi de echipă, îndesându-i într-o cutiuță motanovică bilețele de drag, pentru că la mulți ani!

Până data viitoare, vă lăsăm cu #5 și povestirile lui.

 

Pozeeeee

Album Cătălin

Album Mihai

Album Andruk

Comentarii facebook:

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *